A abntys Hectopat Katılım 7 Kasım 2020 Mesajlar 44 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Mayıs 2022 #1 Kapalı havadan mıdır nedir, her yeri hep gri görüyorum. Sanki hayat durmuş gibi. İstanbul renksiz, gri geliyor. Size de oluyor mu öyle? Yoksa ben mi bunadım?
Kapalı havadan mıdır nedir, her yeri hep gri görüyorum. Sanki hayat durmuş gibi. İstanbul renksiz, gri geliyor. Size de oluyor mu öyle? Yoksa ben mi bunadım?
S schlss Hectopat Katılım 22 Şubat 2020 Mesajlar 1.711 Makaleler 4 Çözümler 6 11 Mayıs 2022 #2 Hava cok iyi bile olsa Istanbul genellikle beton bir copluk. Kisaca ben bir farklilik goremedim.
Yararsız Üye Kilopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 9 Ocak 2014 Mesajlar 7.583 Makaleler 10 Çözümler 9 11 Mayıs 2022 #3 Bu aralar derken? Yıllarca İstanbul diye farklı bir şehre gidip geldim, birkaç ay da olsa İstanbul yerine başka bir şehirde yaşadım herhalde.
Bu aralar derken? Yıllarca İstanbul diye farklı bir şehre gidip geldim, birkaç ay da olsa İstanbul yerine başka bir şehirde yaşadım herhalde.
A abntys Hectopat Katılım 7 Kasım 2020 Mesajlar 44 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Mayıs 2022 #4 Yararsız Üye dedi: Bu aralar derken? Yıllarca İstanbul diye farklı bir şehre gidip geldim, birkaç ay da olsa İstanbul yerine başka bir şehirde yaşadım herhalde. Genişletmek için tıkla... Bu aralar hava kapalı da belki, o yüzden çok sıkıyor, çok renksiz geliyor diye düşündüm.
Yararsız Üye dedi: Bu aralar derken? Yıllarca İstanbul diye farklı bir şehre gidip geldim, birkaç ay da olsa İstanbul yerine başka bir şehirde yaşadım herhalde. Genişletmek için tıkla... Bu aralar hava kapalı da belki, o yüzden çok sıkıyor, çok renksiz geliyor diye düşündüm.
O ocaloguzkaan Hectopat Katılım 6 Mayıs 2021 Mesajlar 221 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Mayıs 2022 #5 İklim değişikliği?