nickyokaga Kilopat Katılım 1 Haziran 2021 Mesajlar 5.424 Çözümler 42 Yer Aydın Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Ekim 2022 #21 Dışarıdaki giyim dükkanlarından ve pazardan.
Xeon Haswell Femtopat Katılım 8 Ekim 2022 Mesajlar 704 Çözümler 10 8 Ekim 2022 #22 Anneme aldırıyorum.
icasilverballers Hectopat Katılım 31 Aralık 2020 Mesajlar 1.965 Çözümler 4 Yer İstanbul 8 Ekim 2022 #23 Halil1905 dedi: LCW gibi bir firmanın bile fiyatları uçmuşken nereden giyiniyorsunuz? Kazak ve kot alayım diyorum ama uygun bir şey bulurken çok zorlanıyorum, tavsiyelerinizi merak ediyorum. Trendyol man tercih etmek istemiyorum. Genişletmek için tıkla... Sadece abimin dolabından giyiniyorum. 2 seneye yakındır kıyafet alışverişi yapmadım. Sadece geçen strap aldım o kadar.
Halil1905 dedi: LCW gibi bir firmanın bile fiyatları uçmuşken nereden giyiniyorsunuz? Kazak ve kot alayım diyorum ama uygun bir şey bulurken çok zorlanıyorum, tavsiyelerinizi merak ediyorum. Trendyol man tercih etmek istemiyorum. Genişletmek için tıkla... Sadece abimin dolabından giyiniyorum. 2 seneye yakındır kıyafet alışverişi yapmadım. Sadece geçen strap aldım o kadar.