loren4 Hectopat Katılım 20 Nisan 2021 Mesajlar 535 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Ekim 2023 #1 Bu bıçak blue gem midir ya da sadece maviliği mi fazla? Bu mavilik ne kadar değer katar? Field-tested (0.26) Son düzenleyen: Moderatör: 11 Ekim 2023
Bu bıçak blue gem midir ya da sadece maviliği mi fazla? Bu mavilik ne kadar değer katar? Field-tested (0.26)
5 534747 Hectopat Katılım 2 Nisan 2022 Mesajlar 4.910 Makaleler 2 Çözümler 42 11 Ekim 2023 #2 Blue-gem sayılan patentlerdendir ama full blue-gem değil. Ayrıca baya değer arttırır, zaten sevilen bir bıçakta çıkarmışsın.
Blue-gem sayılan patentlerdendir ama full blue-gem değil. Ayrıca baya değer arttırır, zaten sevilen bir bıçakta çıkarmışsın.
BlackDread Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 13 Şubat 2019 Mesajlar 1.039 Çözümler 1 Yer ANTALYA Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Ekim 2023 #3 Tam hali değil ama yine de güzel gözüküyor çok şanslısın umarım ben de buraya bir gün böyle bir konu açabilirim.
Tam hali değil ama yine de güzel gözüküyor çok şanslısın umarım ben de buraya bir gün böyle bir konu açabilirim.
loren4 Hectopat Katılım 20 Nisan 2021 Mesajlar 535 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Ekim 2023 #4 BlackDread dedi: Tam hali değil ama yine de güzel gözüküyor çok şanslısın umarım ben de buraya bir gün böyle bir konu açabilirim. Genişletmek için tıkla... Bıçağı çıkarmadım internette buldum. Diğer dandik görünümlü bıçaklar ile aynı fiyattaydı ben de merak ettim acaba satan adam bilmeden ucuza mı koydu diye. Eğer değeri normalden fazlaysa belki alabilirim.
BlackDread dedi: Tam hali değil ama yine de güzel gözüküyor çok şanslısın umarım ben de buraya bir gün böyle bir konu açabilirim. Genişletmek için tıkla... Bıçağı çıkarmadım internette buldum. Diğer dandik görünümlü bıçaklar ile aynı fiyattaydı ben de merak ettim acaba satan adam bilmeden ucuza mı koydu diye. Eğer değeri normalden fazlaysa belki alabilirim.