Uyumludur. Anakartı B450 Tomahawk MAX seçersen daha iyi bir tercih olur. RAM'i de tek tek almak yerine kit al. Ne kadar birebir aynı RAM'den de alsan sorun çıkma olasılığı oluyor.
Uyumludur. Anakartı B450 Tomahawk Max seçersen daha iyi bir tercih olur. RAM'i de tek tek almak yerine kit al. Ne kadar birebir aynı RAM'den de alsan sorun çıkma olasılığı oluyor.
Tamam da OC yapmayacaksın diye bile bile gidip VRM anlamında çok zayıf bir karta daha fazla mı para vereceksin? Sırf güzel gözüküyor diye? Sen bilirsin dostum kafana silah dayayıp zorla aldırmıyorum. Para senin, istediğine harca. Bulabilirsen MSI B450 Gaming Pro Carbon AC modeline de bak. Strix'den daha karizmatik ve yine çok daha güçlü ama stoklarda yok işte.
Tamam da OC yapmayacaksın diye bile bile gidip VRM anlamında çok zayıf bir karta daha fazla mı para vereceksin? Sırf güzel gözüküyor diye? Sen bilirsin dostum kafana silah dayayıp zorla aldırmıyorum. Para senin, istediğine harca. Bulabilirsen MSI B450 GAMING PRO Carbon AC modeline de bak. STRIX'den daha karizmatik ve yine çok daha güçlü ama stoklarda yok işte.