sıddııık Decapat Katılım 31 Ağustos 2022 Mesajlar 285 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Ağustos 2023 #1 Bilgisayarım da "Bu bilgisayar" içerisinde "Google Drive (G: ) " dosyasını buldum. Ben bu dosyayı nasıl silebilirim?
Bilgisayarım da "Bu bilgisayar" içerisinde "Google Drive (G: ) " dosyasını buldum. Ben bu dosyayı nasıl silebilirim?
Kyla Zeptopat Katılım 21 Ağustos 2023 Mesajlar 43 Makaleler 1 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Diğer 21 Ağustos 2023 #2 sıddııık dedi: Bilgisayarım da "Bu bilgisayar" içerisinde "Google Drive (G: ) " dosyasını buldum. Ben bu dosyayı nasıl silebilirim? Genişletmek için tıkla... Sağ tıklayınca çıkar tarzı bir şey yok mu? Google Drive kullanıyorsanız, o yüzden gelmiştir. Artı 0 Eksi
sıddııık dedi: Bilgisayarım da "Bu bilgisayar" içerisinde "Google Drive (G: ) " dosyasını buldum. Ben bu dosyayı nasıl silebilirim? Genişletmek için tıkla... Sağ tıklayınca çıkar tarzı bir şey yok mu? Google Drive kullanıyorsanız, o yüzden gelmiştir.
KS KS sıddııık Decapat Katılım 31 Ağustos 2022 Mesajlar 285 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Ağustos 2023 #3 Kyla dedi: Sağ tıklayınca çıkar tarzı bir şey yok mu? Google Drive kullanıyorsanız, o yüzden gelmiştir. Genişletmek için tıkla... Öyle bir seçenek yok. Artı 0 Eksi
Kyla dedi: Sağ tıklayınca çıkar tarzı bir şey yok mu? Google Drive kullanıyorsanız, o yüzden gelmiştir. Genişletmek için tıkla... Öyle bir seçenek yok.