ahmet_kıran Hectopat Katılım 14 Şubat 2022 Mesajlar 1.990 Çözümler 7 Yer Türkiye 31 Mart 2022 #1 Merhaba, komşumun HP dizüstü bilgisayarı donuyormuş ve kasıyormuş ve bana getirdi format atmam için. Attım ama %1'de kaldı. Son düzenleyen: Moderatör: 31 Mart 2022
Merhaba, komşumun HP dizüstü bilgisayarı donuyormuş ve kasıyormuş ve bana getirdi format atmam için. Attım ama %1'de kaldı.
Dyrothbrk Centipat Katılım 28 Mart 2022 Mesajlar 1.615 Çözümler 11 Yer Türkiye 31 Mart 2022 #2 ahmet_kıran dedi: Merhaba, komşumun HP dizüstü bilgisayarı donuyormuş ve kasıyormuş ve bana getirdi format atmam için. Attım ama %1'de kaldı. Genişletmek için tıkla... ISO da veya hard disk ve SSD de sorun vardır. Not: Kimsenin bilgisayarına format atma bozuk parça olur senden bilirler. Artı 0 Eksi
ahmet_kıran dedi: Merhaba, komşumun HP dizüstü bilgisayarı donuyormuş ve kasıyormuş ve bana getirdi format atmam için. Attım ama %1'de kaldı. Genişletmek için tıkla... ISO da veya hard disk ve SSD de sorun vardır. Not: Kimsenin bilgisayarına format atma bozuk parça olur senden bilirler.
M Master.sh Hectopat Katılım 7 Mayıs 2021 Mesajlar 1.277 Makaleler 1 Çözümler 14 31 Mart 2022 #3 ahmet_kıran dedi: Merhaba, komşumun HP dizüstü bilgisayarı donuyormuş ve kasıyormuş ve bana getirdi format atmam için. Attım ama %1'de kaldı. Genişletmek için tıkla... Hala %1'de mi? Artı 0 Eksi
ahmet_kıran dedi: Merhaba, komşumun HP dizüstü bilgisayarı donuyormuş ve kasıyormuş ve bana getirdi format atmam için. Attım ama %1'de kaldı. Genişletmek için tıkla... Hala %1'de mi?
KS KS ahmet_kıran Hectopat Katılım 14 Şubat 2022 Mesajlar 1.990 Çözümler 7 Yer Türkiye 4 Nisan 2022 #4 Arkadaşlar düzeldi çok sağ olun ama biraz yavaş ilerliyor. Artı 0 Eksi
Dyrothbrk Centipat Katılım 28 Mart 2022 Mesajlar 1.615 Çözümler 11 Yer Türkiye 4 Nisan 2022 #5 5 gunun sonunda attin helal olsun. Artı 0 Eksi
KS KS ahmet_kıran Hectopat Katılım 14 Şubat 2022 Mesajlar 1.990 Çözümler 7 Yer Türkiye 4 Nisan 2022 #6 Dyrothbrk dedi: 5 gunun sonunda attin helal olsun. Genişletmek için tıkla... biraz geç oldu evet Artı 0 Eksi
Dyrothbrk Centipat Katılım 28 Mart 2022 Mesajlar 1.615 Çözümler 11 Yer Türkiye 4 Nisan 2022 #7 ahmet_kıran dedi: biraz geç oldu evet. Genişletmek için tıkla... Dostum kimsenin pcsine format atma elinde kalır. Artı 0 Eksi
ahmet_kıran dedi: biraz geç oldu evet. Genişletmek için tıkla... Dostum kimsenin pcsine format atma elinde kalır.
3x3 Hectopat Katılım 3 Kasım 2021 Mesajlar 801 Çözümler 10 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Nisan 2022 #8 ahmet_kıran dedi: biraz geç oldu evet Genişletmek için tıkla... HDD varsa sıfırlama işlemi baya yavaş ilerliyo. Bende de laptop vardı ordan biliyom. Artı 0 Eksi
ahmet_kıran dedi: biraz geç oldu evet Genişletmek için tıkla... HDD varsa sıfırlama işlemi baya yavaş ilerliyo. Bende de laptop vardı ordan biliyom.
Dyrothbrk Centipat Katılım 28 Mart 2022 Mesajlar 1.615 Çözümler 11 Yer Türkiye 4 Nisan 2022 #9 3x3 dedi: HDD varsa sıfırlama işlemi bayağı yavaş ilerliyor. Bende de laptop vardı oradan biliyorum. Genişletmek için tıkla... HDD'le alakası yok bence flash bellek hizliysa direk biter HDD sorunlu degilse. Artı 0 Eksi
3x3 dedi: HDD varsa sıfırlama işlemi bayağı yavaş ilerliyor. Bende de laptop vardı oradan biliyorum. Genişletmek için tıkla... HDD'le alakası yok bence flash bellek hizliysa direk biter HDD sorunlu degilse.
KS KS ahmet_kıran Hectopat Katılım 14 Şubat 2022 Mesajlar 1.990 Çözümler 7 Yer Türkiye 4 Nisan 2022 #10 3x3 dedi: HDD varsa sıfırlama işlemi bayağı yavaş ilerliyor. Bende de laptop vardı oradan biliyorum. Genişletmek için tıkla... Eyvallah seni görmedim KB Artı 0 Eksi
3x3 dedi: HDD varsa sıfırlama işlemi bayağı yavaş ilerliyor. Bende de laptop vardı oradan biliyorum. Genişletmek için tıkla... Eyvallah seni görmedim KB