Xhaka Decipat Katılım 25 Mayıs 2024 Mesajlar 1.230 Makaleler 1 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Ağustos 2024 #1 Yaklaşık 15-20 dkdır böyle.
Çözüm Xhaka 16 Ağustos 2024 Vınnnn dedi: USB ile sıfırlasaydınız keşke. 5 dakika bile sürmüyor. Diskinizin okuma yazma hızı yavaş ise çok daha sürer. Genişletmek için tıkla... Sorunu çözdüm. Power tuşuna basılı tutunca oldu garip bir çözüm uygulamanızı tavsiye etmiyorum yine de.
Vınnnn dedi: USB ile sıfırlasaydınız keşke. 5 dakika bile sürmüyor. Diskinizin okuma yazma hızı yavaş ise çok daha sürer. Genişletmek için tıkla... Sorunu çözdüm. Power tuşuna basılı tutunca oldu garip bir çözüm uygulamanızı tavsiye etmiyorum yine de.
Vınnnn Hectopat Katılım 3 Aralık 2023 Mesajlar 4.995 Çözümler 87 16 Ağustos 2024 #2 USB ile sıfırlasaydınız keşke. 5 dakika bile sürmüyor. Diskinizin okuma yazma hızı yavaş ise çok daha sürer. Artı 0 Eksi
USB ile sıfırlasaydınız keşke. 5 dakika bile sürmüyor. Diskinizin okuma yazma hızı yavaş ise çok daha sürer.
aliyevv07 Centipat Katılım 3 Ocak 2024 Mesajlar 461 Çözümler 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Ağustos 2024 #3 HDD varsa yavaş ilerliyor. Artı 0 Eksi
KS KS Xhaka Decipat Katılım 25 Mayıs 2024 Mesajlar 1.230 Makaleler 1 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Ağustos 2024 #4 Vınnnn dedi: USB ile sıfırlasaydınız keşke. 5 dakika bile sürmüyor. Diskinizin okuma yazma hızı yavaş ise çok daha sürer. Genişletmek için tıkla... Sorunu çözdüm. Power tuşuna basılı tutunca oldu garip bir çözüm uygulamanızı tavsiye etmiyorum yine de. Artı 0 Eksi Çözüm
Vınnnn dedi: USB ile sıfırlasaydınız keşke. 5 dakika bile sürmüyor. Diskinizin okuma yazma hızı yavaş ise çok daha sürer. Genişletmek için tıkla... Sorunu çözdüm. Power tuşuna basılı tutunca oldu garip bir çözüm uygulamanızı tavsiye etmiyorum yine de.