Emre Gural Hectopat Katılım 24 Temmuz 2014 Mesajlar 56 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Ağustos 2015 #1 Arkadaşlar bilgisayarımı Windows 10'un içerisinden formatlamak istedim tam format bu arada. Yaklaşık 300 GB gibi bir veri vardı ve bilgisayarım yaklaşık 2-3 saattir %99'da takıldı ne yapmamı önerirsiniz ?
Arkadaşlar bilgisayarımı Windows 10'un içerisinden formatlamak istedim tam format bu arada. Yaklaşık 300 GB gibi bir veri vardı ve bilgisayarım yaklaşık 2-3 saattir %99'da takıldı ne yapmamı önerirsiniz ?
THE_MILLER Petapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 22 Ağustos 2013 Mesajlar 15.499 Makaleler 35 Çözümler 78 26 Ağustos 2015 #2 Bu tür durumlarda tamamlanmasını çok uzun sürse de beklemek gerekir. Şayet hep aynı kalırsa o zaman USB ile yeni Windows kurulumu yapın.
Bu tür durumlarda tamamlanmasını çok uzun sürse de beklemek gerekir. Şayet hep aynı kalırsa o zaman USB ile yeni Windows kurulumu yapın.
G Grover Jackson Kilopat Katılım 11 Eylül 2015 Mesajlar 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Eylül 2015 #3 bende de aynı durum söz konusu 2 saattir bekliyorum hala %99'da kaldı.Beklemeye devam edeyim mi yoksa kapatsam bir sıkıntı olur mu?
bende de aynı durum söz konusu 2 saattir bekliyorum hala %99'da kaldı.Beklemeye devam edeyim mi yoksa kapatsam bir sıkıntı olur mu?