Bu bilgisayar Windows 11'i çalıştırmaz hatası

Şimdi hocam direk indirip kuramıyorsunuz change yapmanız gereken dosyalar var.

Hocam tek dosyayı değiştiriyorsunuz. Windows 11 ISO dosyasındaki install dosyasını Windows 10 ISO dosyasına atıyorsunuz ve Windows 10 ISO dosyası ile kurulum yapıyorsunuz.

Hocam BIOS'tan baktınız mı diyorum TPM ayarı var mı diye konu açıyorsunuz çözüm söylüyoruz cevap vermiyorsunuz ne değişiksiniz arkadaş.

TPM ayarı var mı diye konu açmadım nerenizle okuyosunuz anlık olarak burada cevap yazarken nasıl BIOS'a girip bakabilirim baktım geldim pch FW sekmesi yok.

TPM ayarı var mı diye konu açmadım nerenizle okuyosunuz anlık olarak burada cevap yazarken nasıl BIOS'a girip bakabilirim baktım geldim pch FW sekmesi yok.

Bakınız:

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Intel platform Trust Technology'i açtım fakat değişen bir şey olmadı.

Intel platform Trust Technology'i açtım fakat değişen bir şey olmadı.

Benim anakartım ASUS Z370-P ''Intel platform Trust Technology'i''model açınca sorun düzeldi.
Burdan sonra F7ye basılcak
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Biliyorum ama Advanced sekmesininde pch FW yok.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…