Çözüldü "Bu bilgisayarda başka oturum açmıs kullanıcılar var" uyarısı nedir?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Shankusu

Hectopat
Daha fazla  
Her zamanki gibi PC'yi açtım. Biraz bakındıktan sonra internet olmadığı için kapatacaktım ki alt+F4 spamladığımda Windows "bu bilgisayarda başka oturum açmıs kullanıcılar var, kapatırsanız veri kaybı olabilir." uyarısı verdi. Olayı tam anlamadıgım için anlatamıyorum lakin linkteki ekran kaydında detaylar mevcut.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Çözüm
İnternette ondan dolayı Chromium tabancı tarayıcılar bazen açıyor demişler. Normalde iki kullanıcı varsa normal derdik ama o isim hiç normal gibi durmuyor zaten. Biliçli olarak siz veya sizin dışında bilgisayarı kullandığını bildiğiniz kişilerin haberi olmadığından emin olduktan sonra yönetici olarak açtığınız CMD'ye şunu yazarak silebiliyor olmalısınız. Öncesinde o oturumdan çıkış yapmayı ve kullanıcılar klasöründe o kullanıcıya bakıp içinde önemli bir şey olup olmadığına bakmayı unutmayın.
Kod:
net user defaultuser100000 /delete

Başlata netplwiz yazdığınızda açılan pencerede görünmüyor değil mi?
Aynı anda iki kullanıcı açık olduğu için çıkması normal hocam, sorun yok. Bilgisayarı eğer kapatırsanız diğer kullanıcının çalışmaları kaydet bildirimini göremeyeceğiniz için diyor.

İnternette ondan dolayı Chromium tabancı tarayıcılar bazen açıyor demişler. Normalde iki kullanıcı varsa normal derdik ama o isim hiç normal gibi durmuyor zaten. Biliçli olarak siz veya sizin dışında bilgisayarı kullandığını bildiğiniz kişilerin haberi olmadığından emin olduktan sonra yönetici olarak açtığınız CMD'ye şunu yazarak silebiliyor olmalısınız. Öncesinde o oturumdan çıkış yapmayı ve kullanıcılar klasöründe o kullanıcıya bakıp içinde önemli bir şey olup olmadığına bakmayı unutmayın.
Kod:
net user defaultuser100000 /delete

Başlata netplwiz yazdığınızda açılan pencerede görünmüyor değil mi?

Çözüm

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı