Bu bilgisayarda bir veya daha çok ağ protokolü eksik

ByFilintaa

Hectopat
Daha fazla  
4 gun once PC topladim vatandan Windows 10 kurdum driverlari da yukledim ama boyle bir hata aldim.

IMG-20190422-WA0004.jpeg

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu onarımları yönetici olarak dene seçeneğine tıklayın. Sorun devam ederse bu araç ile bağlantı onarımı yapın:

Öncelikle;
Denetim masası, Ağ ve internet, Ağ bağlantıları altında kullanmak istediğiniz ağ bağdaştırıcısına sağ tıklayıp özellikler kısmını açarak oradaki listenin ekran görüntüsünü atabilirmisiniz?

Bu onarımları yönetici olarak dene seçeneğine tıklayın. Sorun devam ederse bu araç ile bağlantı onarımı yapın:

Yaptım Duzeltilemedi Diyor Reis...
İso dosyanız bozuk bende çok defa format attım bilgisayara fakat hiç böyle bir sorun yaşamadım.
Yazılım Kaynaklı Olabilir Mi
Öncelikle;
Denetim masası, Ağ ve internet, Ağ bağlantıları altında kullanmak istediğiniz ağ bağdaştırıcısına sağ tıklayıp özellikler kısmını açarak oradaki listenin ekran görüntüsünü atabilirmisiniz?
Tanımlanamayan Ağ Diyor Internet Yok Diyor Reis..

Dediiğim listeye ulaşamıyorsan Ağ bağdaştırıcı sürücüsünü kaldırıp yeniden kurabilirmisin?
Bazen güncel sürücü yerine bir alt versiyon daha olumlu çalışabilir.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı