Magnezyum Picopat Katılım 19 Ekim 2021 Mesajlar 871 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Kasım 2021 #1 Arkadaşlar başlıktan anlaşılabileceği gibi Windows 10 cahiliyim daha yeni geçtim "bu bilgisayar" ikonunu masaüstüne getirmek istiyorum fakat sürüklenmiyor Spotify gibi öteki uygulamalar sürüklenebiliiyor ama. Son düzenleyen: Moderatör: 15 Kasım 2021
Arkadaşlar başlıktan anlaşılabileceği gibi Windows 10 cahiliyim daha yeni geçtim "bu bilgisayar" ikonunu masaüstüne getirmek istiyorum fakat sürüklenmiyor Spotify gibi öteki uygulamalar sürüklenebiliiyor ama.
Çözüm zeki1981 15 Kasım 2021 Masaüstüne sağ tıkla kişiselleştir de oradan temalara gel temalardan sonra altta masaüstü simge ayarlarına gel oradan bilgisayarımı tikle tamam de.
Masaüstüne sağ tıkla kişiselleştir de oradan temalara gel temalardan sonra altta masaüstü simge ayarlarına gel oradan bilgisayarımı tikle tamam de.
Hasan Kahraman Hectopat Katılım 9 Kasım 2021 Mesajlar 2.236 Makaleler 2 Çözümler 11 Yer İstanbul Daha fazla Sistem Özellikleri Rayzen 5 Cinsiyet Erkek Meslek Market Personeli 15 Kasım 2021 #2 Uygulamayı açın, açıkken görev çubuğunda üzerine gelin ve buraya sabitleye tıklayın. Bu kısa yol daha iyi bence, bunu kullan. Son düzenleyen: Moderatör: 15 Kasım 2021 Artı 0 Eksi
Uygulamayı açın, açıkken görev çubuğunda üzerine gelin ve buraya sabitleye tıklayın. Bu kısa yol daha iyi bence, bunu kullan.
zeki1981 Gigapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 22 Temmuz 2020 Mesajlar 15.699 Çözümler 165 15 Kasım 2021 #3 Masaüstüne sağ tıkla kişiselleştir de oradan temalara gel temalardan sonra altta masaüstü simge ayarlarına gel oradan bilgisayarımı tikle tamam de. Artı 1 Eksi Çözüm
Masaüstüne sağ tıkla kişiselleştir de oradan temalara gel temalardan sonra altta masaüstü simge ayarlarına gel oradan bilgisayarımı tikle tamam de.
Sekar Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 4 Temmuz 2019 Mesajlar 1.172 Çözümler 4 Yer Kahramanmaraş 15 Kasım 2021 #4 Ayarlar/Kişiselleştirme/Temalar/Masaüstü simge ayarları Burdan istediğin kısayolları seçebilirsin. Artı 0 Eksi
3 395521 Hectopat Katılım 7 Aralık 2020 Mesajlar 682 Çözümler 3 15 Kasım 2021 #5 Ben söyleyecektim ama hem zaten çözümü söylemişler hem de ben Windows 8 kullandığım için söyleyeceğim çözüm uyuşmazdı. Artı 0 Eksi
Ben söyleyecektim ama hem zaten çözümü söylemişler hem de ben Windows 8 kullandığım için söyleyeceğim çözüm uyuşmazdı.