bbugrraa Decapat Katılım 30 Ekim 2021 Mesajlar 29 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Şubat 2024 #1 RAM 8 SSD veya HDD modeli ssd Ekran kartı 1050ti İşlemci amd ryzen 31300 4.5ghz Bilgisayarım bayağı yavaşladı. Sıfırlamayı düşünüyorum. Bu bilgisayarı sıfırla seçeneğinden sıfırladığımda bilgisayarın lisans gider mi? Mesela PowerPoint diğer Microsoft ürünlerıde silinir mi?
Bilgisayarım bayağı yavaşladı. Sıfırlamayı düşünüyorum. Bu bilgisayarı sıfırla seçeneğinden sıfırladığımda bilgisayarın lisans gider mi? Mesela PowerPoint diğer Microsoft ürünlerıde silinir mi?
healwaysdie Centipat Katılım 24 Aralık 2023 Mesajlar 771 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Şubat 2024 #2 bbugrraa dedi: Bilgisayarım bayağı yavaşladı. Sıfırlamayı düşünüyorum. Bu bilgisayarı sıfırla seçeneğinden sıfırladığımda bilgisayarın lisans gider mi? Mesela PowerPoint diğer Microsoft ürünlerıde silinir mi? Genişletmek için tıkla... Lisansla ilgili bilgilerim yok fakat Powerpoint gibi uygulamalar yüklü gelir diye biliyorum.
bbugrraa dedi: Bilgisayarım bayağı yavaşladı. Sıfırlamayı düşünüyorum. Bu bilgisayarı sıfırla seçeneğinden sıfırladığımda bilgisayarın lisans gider mi? Mesela PowerPoint diğer Microsoft ürünlerıde silinir mi? Genişletmek için tıkla... Lisansla ilgili bilgilerim yok fakat Powerpoint gibi uygulamalar yüklü gelir diye biliyorum.
bbugrraa Decapat Katılım 30 Ekim 2021 Mesajlar 29 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Şubat 2024 #3 healwaysdie dedi: Lisansla ilgili bilgilerim yok fakat Powerpoint gibi uygulamalar yüklü gelir diye biliyorum. Genişletmek için tıkla... peki onun için birşeyler istermi yanı normal kullanabilirmiyim?
healwaysdie dedi: Lisansla ilgili bilgilerim yok fakat Powerpoint gibi uygulamalar yüklü gelir diye biliyorum. Genişletmek için tıkla... peki onun için birşeyler istermi yanı normal kullanabilirmiyim?
Xasthur Hectopat Katılım 4 Haziran 2020 Mesajlar 271 Yer Safranbolu Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Şubat 2024 #4 Hayır gitmez. Format ile temiz kurulum yapsan da gitmez.
bbugrraa Decapat Katılım 30 Ekim 2021 Mesajlar 29 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Şubat 2024 #5 Xasthur dedi: Hayır gitmez. Format ile temiz kurulum yapsan da gitmez. Genişletmek için tıkla... dün akşam sıfırladım lisansım çalışıyor fakat power point excel gibi uygulamalar gitmiş
Xasthur dedi: Hayır gitmez. Format ile temiz kurulum yapsan da gitmez. Genişletmek için tıkla... dün akşam sıfırladım lisansım çalışıyor fakat power point excel gibi uygulamalar gitmiş