“Bu bilgisayarı sıfırla” seçeneği ile temiz kurulum yapılır mı?

Bilgisayara zararı olabilir. Hem temiz kurulum bitince USB'den tekrar virüs bulaşır.

Bulaşabilir bilmiyorum. Bulaşırsa temiz kurulumdan sonra tekrar bilgisayara atlar.

Açık internet kafe bulursan oradan yazmayı dene. ISO dosyasını kendi PC'den indir. Yazmayı oradan yap.
Oradakilerin pek temiz olduğu söylenemez. Komşu veya tanıdık birinin kişisel bilgisayarı daha sağlıklıdır.

Takılma fazla bu konulara formatı atmaya bak. Sonra bir problem olursa öyle yaparsın. İlle de virüs istersen yasal olmayan etkinleştirme programlarını kullan.

Hocam ben öyle bir şey demedim ki? “format USB'si ile temiz kurulum yaparken, bilgisayardaki virüs flaşa bulaşır mı?” dedim.
Teşekkürler hocam.
İnternet kafeleri ''Deep Freeze'' yazılımı en yetkin kullanan yerlerdir. Asıl komşu PC'si sağlıklı değil. Herkes PC'yi doğru kullanmıyor.
Katılıyorum hocam. O yüzden, benim tanıdığım bir yazılımcı var. Ondan isteyeceğim.

Sen gidip sııfrlama ile wannacry silmeyi beklemiyorsun heralde kısaca siler ama bazılarını.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…