Bu bilgisayarı şimdi yükselt kısmı kullanılırsa kalıntı kalır mı?

Ordekizm

Picopat
Daha fazla  
Arkadaşlar şu an kullandığım bilgisayara format atmak istiyorum eğer ekteki fotoğrafta gözüken "bu bilgisayarı şimdi yükselt" seçeneğini kullanırsam kalıntı kalır mı?
Ayrıca BIOS kısmında ayarlama yapmam gerekir mi?

Dosya Ekleri

• Ekran Görüntüsü (13).png
    91,6 KB · Görüntüleme: 32
BIOS hayır. Windows.old olacaktır kalıntı olarak. Bu yükseltme tamamen şans işi. Kiminde çalışıyor kiminde bozuluyor.

BIOS hayır. Windows.old olacaktır kalıntı olarak. Bu yükseltme tamamen şans işi. Kiminde çalışıyor kiminde bozuluyor.
Trojan tespit ettiği için format atıyorum bi sorun olur mu kalır mı yani trojan?

Bu videodaki yerden mi bahsediyorsunuz?

Dosya Ekleri

• Ekran Görüntüsü (14).png
    658,7 KB · Görüntüleme: 19
Teşekkürler son bir sorum daha olacaktı. Mesela USB'ye bu bilgisayardan işletim sistemini kuruyorum ya o USB ile yine aynı bilgisayara format atabiliyorum değil mi? (Pek aram yok bu işlerle fazla soru soruyor olabilirim.)

Teşekkürler son bir sorum daha olacaktı. Mesela USB'ye bu bilgisayardan işletim sistemini kuruyorum ya o USB ile yine aynı bilgisayara format atabiliyorum değil mi? (pek aram yok bu işlerle fazla soru soruyor olabilirim.)

Aynen hocam istediğiniz PC'ye tekrardan yükleyebiliyorsunuz aynı olmasa da yükleniyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…