pudings Decapat Katılım 12 Ocak 2022 Mesajlar 87 1 Temmuz 2022 #31 n0irr dedi: Ritim getirir zenginlik, teller getirir şöhret. Ama tel ustalığının getirdiği vergi yüküne dikkat et. Genişletmek için tıkla... Guitar Billionaire oyunudur.
n0irr dedi: Ritim getirir zenginlik, teller getirir şöhret. Ama tel ustalığının getirdiği vergi yüküne dikkat et. Genişletmek için tıkla... Guitar Billionaire oyunudur.
Kero59 Hectopat Katılım 27 Ağustos 2021 Mesajlar 96 Daha fazla Sistem Özellikleri AMD Ryzen 5 5600 Asus PRIME A320M-K ASUS GeForce DUAL RTX 3060 XPG Gammix D35 16GB ADATA Legend 750 500GB FSP Hyper Pro H3-650 650W 80+ Bronze PSU Cinsiyet Erkek 3 Temmuz 2022 #32 n0irr dedi: Ritim getirir zenginlik, teller getirir şöhret. Ama tel ustalığının getirdiği vergi yüküne dikkat et. Genişletmek için tıkla... Müzik kategorisinde Shoot 'Em Up oyunlarında bulunan "Guitar Billionaire"
n0irr dedi: Ritim getirir zenginlik, teller getirir şöhret. Ama tel ustalığının getirdiği vergi yüküne dikkat et. Genişletmek için tıkla... Müzik kategorisinde Shoot 'Em Up oyunlarında bulunan "Guitar Billionaire"
atlasyigit8520 Zeptopat Katılım 6 Temmuz 2022 Mesajlar 0 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Temmuz 2022 #33 Herhalde bir tane ritim oyununda gitar çalma? (Gitar dediğimde tel ustalığı) heralde bitane ritim oyununda gitar çalma ? (gitar dediğimde tel ustalığı)
Herhalde bir tane ritim oyununda gitar çalma? (Gitar dediğimde tel ustalığı) heralde bitane ritim oyununda gitar çalma ? (gitar dediğimde tel ustalığı)
Koneko Toujou Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 27 Ağustos 2019 Mesajlar 2.434 Makaleler 2 Çözümler 20 Yer İzmir Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 6 Temmuz 2022 #34 n0irr dedi: Ritim getirir zenginlik, teller getirir şöhret. Ama tel ustalığının getirdiği vergi yüküne dikkat et. Genişletmek için tıkla... Oyunun adı gitar milyarderiydi sanırım. Steam bulmaca ilk sorusu.
n0irr dedi: Ritim getirir zenginlik, teller getirir şöhret. Ama tel ustalığının getirdiği vergi yüküne dikkat et. Genişletmek için tıkla... Oyunun adı gitar milyarderiydi sanırım. Steam bulmaca ilk sorusu.