KaraThrace Hectopat Katılım 9 Mart 2018 Mesajlar 117 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Mart 2018 #1 Arkadaşlar bu kartı bahçemde buldum benden başka kimse girip çıkmaz bahçeye.. O yüzden merak ettim ve aldım ama nasıl açacağımı bilemedim.. Bu kart ne için? nasıl açabilirim? Son düzenleyen: Moderatör: 9 Mart 2018
Arkadaşlar bu kartı bahçemde buldum benden başka kimse girip çıkmaz bahçeye.. O yüzden merak ettim ve aldım ama nasıl açacağımı bilemedim.. Bu kart ne için? nasıl açabilirim?
SideWinder Petapat Sosyal Tayfı Zamanın Tanığı Forumun Hafızası İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 2 Haziran 2015 Mesajlar 14.295 Makaleler 110 Çözümler 121 9 Mart 2018 #2 USB bellek. Bazı küçük USB belleklerde olur bu.
SouL32tr Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 28 Şubat 2018 Mesajlar 1.062 Makaleler 1 Çözümler 4 9 Mart 2018 #3 O bir mini boy USB Flash disk veya kablosuz mouse, klavye veya bluetooth alıcısının iç kısmı. Pc USB portuna takılabilir.
O bir mini boy USB Flash disk veya kablosuz mouse, klavye veya bluetooth alıcısının iç kısmı. Pc USB portuna takılabilir.