plxaxd Hectopat Katılım 18 Temmuz 2022 Mesajlar 2.333 Çözümler 19 31 Ağustos 2023 #11 Bu bana da çok oluyor yiyorum hep bir şey olmuyor.
xantarespeekk Decapat Katılım 13 Haziran 2023 Mesajlar 258 Çözümler 1 31 Ağustos 2023 #12 KOSTOK2 dedi: Çikolata eridiğinde sütü çikolatadan ayrılmış ve geri donmuş bu kadar. Genişletmek için tıkla... Aldığım yerde falan mı dondurmuşlar acaba ben hiç dondurmadım.
KOSTOK2 dedi: Çikolata eridiğinde sütü çikolatadan ayrılmış ve geri donmuş bu kadar. Genişletmek için tıkla... Aldığım yerde falan mı dondurmuşlar acaba ben hiç dondurmadım.
kino Yottapat! İlk 5 Haneli Mesajınız! Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! Katılım 28 Nisan 2020 Mesajlar 46.546 Makaleler 42 Çözümler 148 31 Ağustos 2023 #13 xantarespeekk dedi: Aldığım yerde falan mı dondurmuşlar acaba ben hiç dondurmadım. Genişletmek için tıkla... Ye gitsin sonra düşünürsün bunları.
xantarespeekk dedi: Aldığım yerde falan mı dondurmuşlar acaba ben hiç dondurmadım. Genişletmek için tıkla... Ye gitsin sonra düşünürsün bunları.
Turquoise Blue Hectopat Katılım 8 Ağustos 2020 Mesajlar 3.160 Çözümler 15 Daha fazla Cinsiyet Erkek 31 Ağustos 2023 #14 xantarespeekk dedi: Aldığım yerde falan mı dondurmuşlar acaba ben hiç dondurmadım. Genişletmek için tıkla... Hayır erimiş sonra geri katılaşarak donmuş yani. Mesela market sahibi sabah gelince klimayı açmıştır ortam serinlediği için donmuştur. Gece klima kapalı iken erimiştir gibi gibi.
xantarespeekk dedi: Aldığım yerde falan mı dondurmuşlar acaba ben hiç dondurmadım. Genişletmek için tıkla... Hayır erimiş sonra geri katılaşarak donmuş yani. Mesela market sahibi sabah gelince klimayı açmıştır ortam serinlediği için donmuştur. Gece klima kapalı iken erimiştir gibi gibi.
plxaxd Hectopat Katılım 18 Temmuz 2022 Mesajlar 2.333 Çözümler 19 31 Ağustos 2023 #15 xantarespeekk dedi: Aldığım yerde falan mı dondurmuşlar acaba ben hiç dondurmadım. Genişletmek için tıkla... Boş ver göm gitsin. Son düzenleyen: Moderatör: 31 Ağustos 2023
xantarespeekk dedi: Aldığım yerde falan mı dondurmuşlar acaba ben hiç dondurmadım. Genişletmek için tıkla... Boş ver göm gitsin.
xantarespeekk Decapat Katılım 13 Haziran 2023 Mesajlar 258 Çözümler 1 31 Ağustos 2023 #16 kino dedi: Ye gitsin sonra düşünürsün bunları. Genişletmek için tıkla... Yedim hocam konuyu açtım sonra dedim nolcak gömdüm.
kino dedi: Ye gitsin sonra düşünürsün bunları. Genişletmek için tıkla... Yedim hocam konuyu açtım sonra dedim nolcak gömdüm.
Turquoise Blue Hectopat Katılım 8 Ağustos 2020 Mesajlar 3.160 Çözümler 15 Daha fazla Cinsiyet Erkek 31 Ağustos 2023 #17 Evet bende merak ettim konu çikolatadan başka yerlere gidiyor.
Watson Megapat Zamanın Tanığı Katılım 24 Nisan 2017 Mesajlar 1.347 Çözümler 5 31 Ağustos 2023 #18 Yedikten sonra yaşananlara göre değerlendirme yaparız(!) Bence bu havalarda erimeyen çikolatadan çekinin.
Yedikten sonra yaşananlara göre değerlendirme yaparız(!) Bence bu havalarda erimeyen çikolatadan çekinin.
KOSTOK2 Picopat Katılım 4 Aralık 2022 Mesajlar 409 Çözümler 3 31 Ağustos 2023 #19 Elinizi ayağınızı asla internete atmayın hocam bunlar timsahı bile şey yaparlar.
R ROSD Hectopat Katılım 19 Haziran 2020 Mesajlar 548 Çözümler 3 Yer istanbul/kartal 31 Ağustos 2023 #20 xantarespeekk dedi: Arkadaşlar çikolata yiyecektim bir baktım arkası böyle bu normal mi? Zehirlenmem inşallah. Eki Görüntüle 1925039 Genişletmek için tıkla... Hocam ölürseniz söyleyin biz yemeyelim.
xantarespeekk dedi: Arkadaşlar çikolata yiyecektim bir baktım arkası böyle bu normal mi? Zehirlenmem inşallah. Eki Görüntüle 1925039 Genişletmek için tıkla... Hocam ölürseniz söyleyin biz yemeyelim.