xantarespeekk Decapat Katılım 13 Haziran 2023 Mesajlar 258 Çözümler 1 31 Ağustos 2023 #21 Watson dedi: Yedikten sonra yaşananlara göre değerlendirme yaparız(!) Bence bu havalarda erimeyen çikolatadan çekinin. Genişletmek için tıkla... Hocam eriyip de donduğunda böyle bir şey olduğunu bilmediğim için konu açtım. İlk defa karşılaşıyorum. ROSD dedi: Hocam ölürseniz söyleyin biz yemeyelim. Genişletmek için tıkla... Yok bir sıkıntı yok. KOSTOK2 dedi: Elinizi ayağınızı asla internete atmayın hocam bunlar timsahı bile şey yaparlar. Genişletmek için tıkla... Madem öyle diyorsunuz kaldırdım hocam.
Watson dedi: Yedikten sonra yaşananlara göre değerlendirme yaparız(!) Bence bu havalarda erimeyen çikolatadan çekinin. Genişletmek için tıkla... Hocam eriyip de donduğunda böyle bir şey olduğunu bilmediğim için konu açtım. İlk defa karşılaşıyorum. ROSD dedi: Hocam ölürseniz söyleyin biz yemeyelim. Genişletmek için tıkla... Yok bir sıkıntı yok. KOSTOK2 dedi: Elinizi ayağınızı asla internete atmayın hocam bunlar timsahı bile şey yaparlar. Genişletmek için tıkla... Madem öyle diyorsunuz kaldırdım hocam.
C3zzâr Hectopat Katılım 31 Ocak 2021 Mesajlar 736 Daha fazla Cinsiyet Erkek 31 Ağustos 2023 #22 Watson dedi: Yedikten sonra yaşananlara göre değerlendirme yaparız(!) bence bu havalarda erimeyen çikolatadan çekinin. Genişletmek için tıkla... Eeenem ben her haftada bir hamburger yerim ve inanır mısınız vücudumda her hafta bir çürüme oluyor.
Watson dedi: Yedikten sonra yaşananlara göre değerlendirme yaparız(!) bence bu havalarda erimeyen çikolatadan çekinin. Genişletmek için tıkla... Eeenem ben her haftada bir hamburger yerim ve inanır mısınız vücudumda her hafta bir çürüme oluyor.
GrimKazashini Hectopat Katılım 25 Ocak 2023 Mesajlar 1.733 Çözümler 20 Daha fazla Cinsiyet Erkek 31 Ağustos 2023 #23 Çikolata ezilmiş ve dolaba koyunca donmuş veya soğumuş.
C3zzâr Hectopat Katılım 31 Ocak 2021 Mesajlar 736 Daha fazla Cinsiyet Erkek 31 Ağustos 2023 #24 KOSTOK2 dedi: Elinizi ayağınızı asla internete atmayın hocam bunlar timsahı bile şey yaparlar. Genişletmek için tıkla... Hocam ayıp oluyor ama bir görüş bildirdim hemen sapık dediniz hem arkadaşın eller yuvarlak tombiş.
KOSTOK2 dedi: Elinizi ayağınızı asla internete atmayın hocam bunlar timsahı bile şey yaparlar. Genişletmek için tıkla... Hocam ayıp oluyor ama bir görüş bildirdim hemen sapık dediniz hem arkadaşın eller yuvarlak tombiş.
bursali Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 30 Kasım 2019 Mesajlar 2.403 Çözümler 13 Yer Bursa 31 Ağustos 2023 #25 Tamam da fotoğraf nerde?
xantarespeekk Decapat Katılım 13 Haziran 2023 Mesajlar 258 Çözümler 1 31 Ağustos 2023 #26 bursali dedi: Tamam da fotoğraf nerde? Genişletmek için tıkla... Hocam kaldırdım. Aldım zaten cevabımı.
bursali dedi: Tamam da fotoğraf nerde? Genişletmek için tıkla... Hocam kaldırdım. Aldım zaten cevabımı.
Lyxqre Picopat Katılım 6 Mayıs 2024 Mesajlar 65 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Kadın 24 Ekim 2024 #27 xantarespeekk dedi: Arkadaşlar çikolata yiyecektim bir baktım arkası böyle bu normal mi? Zehirlenmem inşallah. Eki Görüntüle 1925039 Genişletmek için tıkla... Zehirlenmezsin ama tadı değişir. Erirken dağılmış geri dondurmuşlar sanırım.
xantarespeekk dedi: Arkadaşlar çikolata yiyecektim bir baktım arkası böyle bu normal mi? Zehirlenmem inşallah. Eki Görüntüle 1925039 Genişletmek için tıkla... Zehirlenmezsin ama tadı değişir. Erirken dağılmış geri dondurmuşlar sanırım.