Bu CS2'nin hali ne olacak?

YunussBey

Femtopat
Daha fazla  
Şu iki GIF ne demek istediğimi oldukça iyi anlatıyor bence.

Dosya Ekleri

• deid4oo-449503fa-43c3-420a-9bb0-d376dacd24a1.gif
    51,8 KB · Görüntüleme: 43
Son düzenleyen: Moderatör:
Hiçbir şey değişmeyecek, kasalar ve skinler gelmeye devam edecek yıllardır olduğu gibi. FACEIT'e geçin keza o da eskisi kadar güvenilir değil ama yine idare eder.

CS2 yeni bir oyun olarak çıkmalıydı benim görüşüm. Şu anki hali Panaroma Uİ ayarında bir güncelleme kadar etki yarattı piyasada. İyice eski oyun gözüyle bakılıyor dolayısıyla. "Agalarla CS" yerini büyük ölçüde "Agalarla Valo" 'ya bıraktı.

İnsanların kölesi olmuşçasına sadece tek oyun oynamaları bana hep saçma gelmiştir.

Piyasada tonla fps oyunu var. CS2 kötüyse geç başka oyuna oradan devam et.

CS2 bu kadar eleştirilip de Steam de anlık oyuncu rekoru kırması ayrı bir trajikomik.

Lise de cs1.5 oynardık, sıkılınca half-life geçerdik, sıkılınca Metin2 girerdik, sıkılınca lotr bfme2 girerdik falan filan.

Oyunda sorun varsa düzelene kadar oynama, başka oyun bak.

Cs1.5 den sonra bıraktım, başka cs oyunu oynamadım, çünkü silahın aşırı teptiği aim sistemli oyunları sevmiyorum.

Bu arada sözlerim ortayadır.

Hile mile yok. Bana gelmiyor. 2500'e yakın saatim var, temiz oyun. Mm'im temiz, güven faktörünüz dolayısıyla kötü oyunculara düşüyorsanız FACEIT geçin. FACEIT de oynayamıyorsanız oyunu oynamayın.

Hile yok demek komikmiş gerçekten, legit oynayan o kadar oyuncu var ki şaşırırsınız.

Gayet doğru bir şey CS kaç senedir var ve 2 3 senelik Valorant denenen bir oyun yerini kaptı asla CS'nin yerini tutmamalıydı

Hile yok demek komikmiş gerçekten, legit oynayan o kadar oyuncu var ki şaşırırsınız.

Dolu ya hile yok diyen kişi CS 2 oynamamıştır YouTube'da bir tane kel var hile reklamı yapıyor bilenleriniz vardır belki

Haklısın. Sadece her hafta haftalık dropumu almak için giriyorum. Fakat iki maç içerisinde kafayı yiyorum, bu yüzdende böyle bir konu açtım. Geçen ay 1.6 aldım. Gerçekten çok daha iyi. Ayrıca anlık oyuncuların muhtemelen yarısı falan farming bot. Geçen yaz, haziran sonunda Tf2 için büyük bir ban dalgası geldi. Tüm botların hepsi banlandı, oyuncu sayısı yarısından fazla düştü. Bunda da böyle bir şey olursa(Milyonda bir ihtimalle de olsa) oyuncu sayısı yarıya düşecektir.

Kesinlikle katılıyorum. Şimdi ki oyunculara baktığımda ya Valorant ya CS, ondan başka bir şey bildiklerini sanmıyorum. Ben uzun bir süre önce BF 1'e başladım ve hepsinden iyi olduğuna kanaat getirdim. Ayriyeten R6'da CS'den çok çok iyi bir fps oyunu, onu neden oynamıyorlar anlamış değilim.

Hile mile yok. Bana gelmiyor. 2500'e yakın saatim var, temiz oyun. MM'im temiz, güven faktörünüz dolayısıyla kötü oyunculara düşüyorsanız Faceit geçin. Faceit de oynayamıyorsanız oyunu oynamayın.
2500 saati olan birisinin hile yok demesi komik değil direkt cahillik.

Bana CS alıştığım oyun gibi geliyor biraz, BF5 ve R6 oynuyorum, R6 bir yerden sonra çok yavaş gelmeye başladı BF5 keyifli geliyor fakat öl doğ mantığına çok alışamıyorum, Valorant ise çok arcade olduğu için ona çok uzağım. CS ne yavaş ne hızlı tam ortalama ve biraz daha yetenek bazlı geldiği için uzun sürelerdir oynuyorum. Bir de rank mantığı ve ona ulaşmak istemenin getirdiği heves var.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…