can15223 Hectopat Katılım 14 Kasım 2021 Mesajlar 118 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Mayıs 2022 #1 Dostlar İngilizce mi geliştirmek için kitap okuyordum ve cümle başında of gördüm ve anlamadım. Bunun ne olduğunu biri açıklayabilir mi? "Whenever any creature broke loose on Zuckerman's farm, the Event was of great interest to the others." Son düzenleyen: Moderatör: 11 Mayıs 2022
Dostlar İngilizce mi geliştirmek için kitap okuyordum ve cümle başında of gördüm ve anlamadım. Bunun ne olduğunu biri açıklayabilir mi? "Whenever any creature broke loose on Zuckerman's farm, the Event was of great interest to the others."
06Darobi Hectopat Katılım 24 Ekim 2021 Mesajlar 19 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Mayıs 2022 #2 "Zuckerman'ın çiftliğinde herhangi bir yaratık kaçtığında, Etkinlik diğerlerinin büyük ilgisini çekiyordu."
"Zuckerman'ın çiftliğinde herhangi bir yaratık kaçtığında, Etkinlik diğerlerinin büyük ilgisini çekiyordu."
183189 Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 1 Eylül 2017 Mesajlar 3.827 Makaleler 1 Çözümler 94 11 Mayıs 2022 #3 "Zuckerman'ın çiftliğinde bir yaratık kaçtığında, bu olay öbürlerinin büyük ilgisini çekiyordu." Öbür diye bahsettiği çiftlikteki öbür yaratıklar.
"Zuckerman'ın çiftliğinde bir yaratık kaçtığında, bu olay öbürlerinin büyük ilgisini çekiyordu." Öbür diye bahsettiği çiftlikteki öbür yaratıklar.
can15223 Hectopat Katılım 14 Kasım 2021 Mesajlar 118 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Mayıs 2022 #4 06Darobi dedi: "Zuckerman'ın çiftliğinde herhangi bir yaratık kaçtığında, etkinlik diğerlerinin büyük ilgisini çekiyordu." Genişletmek için tıkla... 183189 dedi: "Zuckerman'ın çiftliğinde bir yaratık kaçtığında, bu olay öbürlerinin büyük ilgisini çekiyordu." Öbür diye bahsettiği çiftlikteki öbür yaratıklar. Genişletmek için tıkla... Moderatör bu cümle en anlama geliyor diye düzeltmiş ama asıl sorduğum oradaki "of" un anlamı. can15223 dedi: Moderatör bu cümle en anlama geliyor diye düzeltmiş ama asıl sorduğum oradaki "of" un anlamı. Genişletmek için tıkla... daha çok kullanımı yani grammar'i
06Darobi dedi: "Zuckerman'ın çiftliğinde herhangi bir yaratık kaçtığında, etkinlik diğerlerinin büyük ilgisini çekiyordu." Genişletmek için tıkla... 183189 dedi: "Zuckerman'ın çiftliğinde bir yaratık kaçtığında, bu olay öbürlerinin büyük ilgisini çekiyordu." Öbür diye bahsettiği çiftlikteki öbür yaratıklar. Genişletmek için tıkla... Moderatör bu cümle en anlama geliyor diye düzeltmiş ama asıl sorduğum oradaki "of" un anlamı. can15223 dedi: Moderatör bu cümle en anlama geliyor diye düzeltmiş ama asıl sorduğum oradaki "of" un anlamı. Genişletmek için tıkla... daha çok kullanımı yani grammar'i