Bu devirde sistem toplanır mı?

Metzero

Decapat
Makaleler
1
Öncelikle sistem toplamayacağım hazır bir sisteme upgrade yapacağım.
Biliyorsunuz ki üretim, ticaret gibi şeyler durdu. Firmalar elindeki stokları aldıkları dolar kuru üzerinden satıyor. Güncel dolar kurunu baz almıyor birçok firma.
Virüs olayı da bitene kadar böyle devam edecek.
Ortalığın yatışmasını bekleyip doların düşmesini beklemek mantıklı mı, yoksa alacağım sistemi stoklar bitmeden alınır mı?

Son düzenleyen: Moderatör:
Bence alınmaz. Bu dönemde hiçbir şey alınmaz. 3500 TL'ye topladığım sistem şimdi 4500 TL civarı. PS4 desen 2300 TL gibi bir fiyattan 4000-5000 TL'ye kadar çıktı. Şu kordona gitsin, bir de indirimler başlar o zaman alırsınız. Eskisinden de ucuza alırsınız.

Alacağım sistem bu aslında fiyatı da hep böyleydi. Evet bazı sitelere göre işlemcisi falan düşük fiyatına göre ama. Diğer önerilen sistemlere bakıyorum bir yeri yükseltmek için bir yerlerden kısmışlar hep SSD düşürüp işlemci yükseltmişler falan. İdeal değil mi bu sistem sizce.

Dosya Ekleri

• Screenshot_20200406_005621_com.android.chrome.jpg
    126,8 KB · Görüntüleme: 167

Bence ideal güzel bir sistem, maddi sıkıntın yoksa alınır.

Sakın almayın. Hele ki Unlost'un tanıttığı PC'yi hiç almayın. Biz çok daha iyisini toplarız.

Şimdi dolar 6,7 olmuş bu devirde sistem toplanmaz diyeceğim sonrasında insanlar dolar on lirayken bu mesajı okuyacak. Bence şu an alma, doların düşeceğini düşünüyorum. Eğer yaza kadar korona düzelirse hem ülkemize turizm ile döviz gelir, hem de ekonomi biraz toparlanır.
Bence 1-2 ay bekle. Şu an maksimum fiyattan alırsın.

Sakın almayın. Hele ki Unlost'un tanıttığı PC'yi hiç almayın. Biz çok daha iyisini toplarız.

Kankam elbette daha ucuza dizilir. Farklı farklı sitelerden parçaları alarak ama uğraşmak istemiyorum ayrıca MSI yerine mesela Zotac falanda alarak düşürülebilir ama. Performansı olduğu kadar kaliteli olsun istiyorum ve herhangi bir sorunda karşımda kayle alacak birini bulmaya uğraşmak istemiyorum. Bu sisteme bakıyorum PSU'suna kadar her şey iyi. Neden unlost un dizdigi sistem dedin ki hem de.
Önce fiyatı gereksiz pahalı. İkincisi kasa ve PSU çok daha iyi olabilirdi. Yani bizim toplayacağım sistem, o fiyata kadar çıkarırsak bariz performans farkı belli olur. O yüzden alınmaz.
Fsp en iyi psu üreticilerinden biri zaten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…