Bu devirde sistem toplanır mı?

Doların düşmesi diyorsunuz ancak piyasada uzun zamandır resesyon hakimdi. Şimdi salgından dolayı daha kaotik bir tablo var. Firmalar ya da kuruluşlar hızlı bir şekilde indirim yapacaklardır diye düşünmek çok kolay bir çıkarım değil. Benim önerim piyasayı takip edin ve indirim buldukça bazı parçaları toplayın. Yoksa:

Şöyle anlatmak istiyorum. Reklam çok önemlidir. Reklam güzel olursa tüketici yakın ve sıcak hissedip ürüne kaynaşır. Şimdi Unlost'un videosunu izledim ve hiç güven vermiyor. Ayarları göstermeden"aaa bakın 80 FPS alıyor, ne iyi PC " tarzı konuşuyor. O yüzden Unlost'un üstüne bastım. Üstelik ekran kartını aynı bırakıp, işlemci, kasa PSU gibi bileşenleri daha kaliteli bir şekilde de toplayabiliriz.

O konuda haklısın umrumda değil zaten unlost muş başka yayıncıymış. Sisteme baktım ama bileşenleri iyi o yüzden karar verdim yoksa videolarını bile izlemedim sistemle ilgili. Ya aslında bu gün Gaming laptopumu 5000TL'ye sattım 5500 bütçem var. PC'de gidince yapacak bir şeyim yok şu anda sistem almam lazım. 200 300 lira gibi bir fark olacağını düşünüyorsanız beklemek istemiyorum dolarmış falan. Sistem önerilerinize açığım bütçem 5500TL Zotac gibi firmaları istemiyorum ve tek fanlı ekran kartlarını.

Pekala, güzel bir sistem yapmaya çalışayım.
R5 1600 AF 700 TL.
Gigabyte B450M S2H 500 TL.
8 GB RAM X2 600 TL.
480 GB SSD(Kingston A400) 400 TL.
MSI MAG forge 100M 500 TL.
Gigabyte B650B 375 TL.
MSI Gaming X 1660 Super 2150 TL.
Tam hesaplama yapamadım. Parçalar farklı yerlerden. Yani maksimum 5500 TL'ye kadar alınır. Kasa, PSU falan daha iyi. SSD'yi kıstım sadece.

Gaming X yerine sadece Gaming alınırsa da kalan miktar ile SSD'ye ya da Anakart'a yatırım yapılabilir.

Valla İ7 7700 sistemi monitörle 8100 e sattım. Bende ucuz bir idarelik sistem düşünüyorum. Kafamda deli sorular var. İkinci el alsam mı diye de düşünmüyor değilim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…