Bu Devirde Titanfall 2 alınır mı?

Bay

Megapat
Daha fazla  
Merhabalar,
Steam'e EA'nın oyunlarının gelmesiyle neler gelmiş diye bir göz attım. Titanfall 2 de gelmiş yıllardır merak ettiğim bir oyundu kendisi. Oyun zevki olarak robotik şeyler içeren oyunları seviyorum onda bir sıkıntım yok. Ama oyunun hikayesi nasıldır, multi oynayanı var mı gibi konular kafama takıldı. Hikayesinin güzel olduğunu duydum, doğru mudur? Robotik seviyorum ama CoD Infinity Warfare gibiyse olmaz kriterim bunun gibi. Hazır Steam'de şu an %67 indirimde (65TL) olmuş. Almaya değer bir oyun mudur?

Kesinlikle alınır, sırf B1 ile aynı anda cıktı diye hak ettiği değeri bulamayan bir oyun. Optimizasyon sorunu bile yok, adamlar efsane oyun yapmış. Görevlerin kendini tekrar etmemesi de cabası, vuruş hissi de tok. CoD Infinity Warfare ile benzer yanı hiç yok, oyunu merak ediyor iseniz almadan bence malum yoldan deneyin. Bu sayede size uygun mu değil mi görmüş olursunuz, beğenirseniz satın alırsınız.

Merhabalar,
Steam'e EA'nın oyunlarının gelmesiyle neler gelmiş diye bir göz attım. Titanfall 2'de gelmiş yıllardır merak ettiğim bir oyundu kendisi. Oyun zevki olarak robotik şeyler içeren oyunları seviyorum onda bir sıkıntım yok. Ama oyunun hikayesi nasıldır, multi oynayanı var mı gibi konular kafama takıldı. Hikayesinin güzel olduğunu duydum, doğru mudur? Robotik seviyorum ama CoD Infinity Warfare gibiyse olmaz kriterim bunun gibi. Hazır Steam'de şu an %67 indirimde (65TL) olmuş. Almaya değer bir oyun mudur?

Bence alınır ancak Apex Legends'da oynayabilirsiniz, benzer denilebilecek oyunlar.

Kesinlikle alınır, sırf B1 ile aynı anda cıktı diye hak ettiği değeri bulamayan bir oyun. Optimizasyon sorunu bile yok, adamlar efsane oyun yapmış. Görevlerin kendini tekrar etmemesi de cabası, vuruş hissi de tok. CoD Infinity Warfare ile benzer yanı hiç yok, oyunu merak ediyor iseniz almadan bence malum yoldan deneyin. Bu sayede size uygun mu değil mi görmüş olursunuz, beğenirseniz satın alırsınız.
Malum yolu denedim crack hatası vardı sanırsam. Pc açmadı. CoD ile benzememesine sevindim. Multisi nasıl acaba?

Multiplayer'da hala aktif oyuncu vardır diye düşünüyorum, 1 yıldır oynamıyorum işin gerçeği. Ancak oyunun hikaye kısmı bence daha iyi, parasını hak eden oyunlardan biri. Ancak oyun aşırı uzun sürmüyor, eğer hızlı oyuncu iseniz 10 saatte bitirebilirsiniz hatta 8. Ben normal oynadığım ve etrafı keşfettiğim için 16 saatte bitirmiştim.

Merhabalar,
Steam'e EA'nın oyunlarının gelmesiyle neler gelmiş diye bir göz attım. Titanfall 2 de gelmiş yıllardır merak ettiğim bir oyundu kendisi. Oyun zevki olarak robotik şeyler içeren oyunları seviyorum onda bir sıkıntım yok. Ama oyunun hikayesi nasıldır, multi oynayanı var mı gibi konular kafama takıldı. Hikayesinin güzel olduğunu duydum, doğru mudur? Robotik seviyorum ama CoD Infinity Warfare gibiyse olmaz kriterim bunun gibi. Hazır Steam'de şu an %67 indirimde (65TL) olmuş. Almaya değer bir oyun mudur?
Aynı fiyatta Crysis 3 var, ona da bakabilirsin. Titanfall 2 de alınır elbette. Bu devir diye bir şey yok. Bu devirde Half Life bile alınıyor. 🤣

İsteklerinizi pek karşılar mı bilemiyorum ancak oyuna yeni sezonda PvE modu geldi.
Yeni sezon geliyor olması bile bir şeydir. Yapımcı oyunu bırakmamış yani.
Aynı fiyatta Crysis 3 var, ona da bakabilirsin. Titanfall 2 de alınır elbette. Bu devir diye bir şey yok. Bu devirde Half Life bile alınıyor. 🤣
Half life ın yeri başkadır. Kıyaslamak yanlış olur ;)
BU OYUNU HİÇ BEĞENMEDİM, HATTA BERBAT (!) Daha oyuna doyamamışken bitti şu an kendimi boşlukta hissediyorum cidden kısaymış. Son yıllarda oynadığım en sürükleyici oyun. Gece 3 gibi başına oturup sabahladım. Akşam 7'den sonrada oturdum ve oyunu şimdi bitirdim 2 oturumda bitirdim yani. Master'da oynamama rağmen bu kadar kısa süreceğini tahmin etmezdim. Ama aşırı muazzam güzel oyunmuş. Yapanların ellerine sağlık. Şu BF1 yüzünden başına gelenlere daha fazla üzüldüm. Daha hiç multi girme fırsatım olmadı, hikayeyi bitirir bitirmez geldim;) Ama tekrar söyleyeyim MUAZZAM OYUN BT Reise üzüldüm. Ama alışkınız Gaz'a ve Grigs'e de üzüldük zamanında ;( Alışkınız...
Edit: Nasıl oluyorsa Steam ve Origin hesaplarımda 3 saat oynadınız yazıyor.

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Geri
Yukarı