Bu dönemde Huawei alınır mı?

FEDUX

Kilopat
Makaleler
2
Şu an Huawei alınır mı? ABD yaptırımları sıkıntı olur mu? Düşündüğüm model Mate 20 Lite.

Son düzenleyen: Moderatör:
Alınır ama krizi fırsata çevirip 2. El çok ucuza Mate 20 Pro almıştım

ABD'ye kalsa Apple'den başka telefon satın almamamız gerekir.

Moderatörler bu arkadaşın etkinlik akışını inceleyebilir mi? Burası bir yardımlaşma forumu eyvallah ama her cevap bulamayan/cevap beğenmeyen saat başı konu açarsa korkarım ki başka kimseye yardımcı olamayacağız.

Asıl bu zamanda alınır. Milletin parası olmadığı ve bu tür telefonlara yöneldiği için Apple ürünlerini kötüler oldu. Bütçen kısıtlıysa bu telefonlara gitmelisin. Ömrü ne kadar bilmiyorum ama eski model iPhone almaktan çok daha iyidir. 6S'lerin fişi bu yıl çekiliyor, 7'nin fişlerinin çekilmesine 2 yıl var diye tahmin ediyorum. Almışken Huawei al, zaten ortalama, en az iPhone 7'nin yazılımsal ömrü kadar gidecektir.
Raporla direkt, bakarlar. "Sanırım Google gibi kullanmış, bir bakabilir misiniz?" yazdım.

Bu arada @FEDUX hocam gönlünüze yatan, bütçenize uygun telefon bulduysanız elbette alabilirsiniz. Çok F/P değil orası ayrı.

@feneresevdalı Beğenmediğin bir kişiye cevap vermeme hakkın var. Her telefon için ayrı bilgi almak istemiştir buda normaldir. Cevap vermeyebilirsin, sana kimse zorla cevap verdirtmiyor kardeşim.

Konuya gelecek olursak, alternatifleri varken alınmaz. Mecburi bir alım olacaksa anca öyle olur, oda nasıl olur bilemem.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…