Bu dönemde ikinci el araba almak mantıklı mı?

2 hafta önce tamamen boyalı, sol şase ucunda 5 cm'lik işlem olan 2010 model dizel 1.3 opel corsa D aldım 69 bine. Şimdi arabayı satsam 78-79 liraya alıyorlar. Almak istiyorsan geciktirmeden al çünkü "biraz bekle" diyenler elinde parası olmadan boş boş konuşan kişiler. Fiyatlar maalesef asla düşmüyor. Aksine sürekli değerleniyor araçlar...

Düzgün bir ekspertiz hizmeti alıp, ayrıca motoru teste sokmanız iyi olacaktır. Tabii bazı arkadaşlar daha iyi biliyor olabilir hocam.

Atsana biraz örnek. 85 BİN BİRİM para ödeyeceğim atacağın araçları merak ediyorum.
20 yaşında diyerek abartmışınız bence.
250 bin kilometrede, 21 yaşında, güneş yanıklarıyla dolu 88 bin TÜRK LİRASI. Ama olsun ben abartıyorum. Yalan söylüyor olabilirim.

Son düzenleme:
Eki Görüntüle 1170133
Eki Görüntüle 1170134

Taksi çıkması arabaları görmezden gelirsek 2014-15 model arabalar bulunuyor.
Şirket ve taksi çıkması araçlar atıyorsun istediği kadar ucuz olsun 85 bin birim param olacak ve bu ölü arabalara mı vereceğim? Aklı olan hiçbir insan evladı bu araçlara beş kuruş bile vermez. Kim bilir boya hasar kayıtları ne durumdadır orası zaten malum.

Araba alıp da 5 yıl kullanıp aynı paraya satarım diye bir şey yok. Araba yatırım değildir, ulaşım için kullanılan bir makinedir bunu kafanıza kazımanız lazım. 1-2 yıldır tabi enflasyon yüzünden araba al satçıları güzel kar etti fakat bu sürekli devam etmek zorunda değil. Arabaya verdiğin parayı kaybetmeyi göze alamıyorsan alma.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…