Dostum öncelikle iyi günler

Ben kendi tecrübelerimi sana aktarayım;
İlk olarak 2015 de ikinci el bi monster elime geçti 2 yıllık bir bilgisayardı kasasında ve performasinda bir sıkıntı olmadi sadece biraz yüksek sıcaklıklarda çalışıyordu işlemci 80-90 derecelerde geziyordu yük altında tabi laptop bu normal sıcaklıklar
Daha sonra 2017 de Monster abra V9.1 aldim i7 / 1050 ekran kartlı gayet memnundum ama 1 sene sonunda sağ taraftaki menteşe çatladı ve kırıldı egzoz fanını hemen yanındaydı menteşe ısıdan veya malzeme kalitesinden bilmiyorum servise gittiğimde ilgilenip kapsamı değiştirdiler. Kasalar üst düzey değil global Clevo kasa kullanıyorlar çok kötü değiller ama arada sıkıntı çıkabiliyor
Bu sene Monster abra 15.7 İ5 10Gen /1650ti modeli aldım 2 gün sonunda ekranın ortasında 1 tane ölü pixel gözüme çarptı panda ekran kullanıyorlar ve bu seride kronik olarak bir çok bilgisayarda ölü pixel var servise götürdüm de ellerinde yeni ekran olmadığı tedarikte sorun yaşadıklarından bahsettiler ve sisteme not aldıklarını ekran geldiğinde bana ulaşıp ekran değişiminin yapılacağı bilgisini verdiler.
Genel olarak anlatmak istediğim evet fiyatları verdikleri performasa göre çok uygun kasa veya ekran olarak kronik sıkıntılar yaşanabiliryor ama ister servis olsun ister telefondan destek olsun sonuna kadar sorun çözme odaklı ve bir sıkıntı yaşamıyorsunuz. Ömür boyu bakımda çabası
Ve kasa olarak bu sene kullanılan kasadan ben çok memnunum bir sorun çıkacak gibi durmuyor ve çok minimalist.
Son olarak internette genel olarak memnun olanlar yorum ve düşüncelerini yazmıyor ama en ufak sorun yasayan herkes çözüm bulmak veya memnuniyetsizliğini dile getirmek için yazıyor bu yüzden olumsuz örnekler hep göz önünde oluyor bence.