Bu dönemde Xbox One X Alınır mı ?

Makaleler
1
Daha fazla  
Arkadaşlar malum PS5 konuşuluyor. Xbox'ın da buna rakip bir konsol yapacağı da söyleniyor. Şimdi olası bir PS5 çıkması durumunda ve Xbox'ın da rakip çıkması ile birlikte XBOX ONE X kenara mı atılacak? 6 teraflop gücündeki bir cihazı kenara atmak bu kadar kolay olabilir mi?

Bana kalırsa PS5’e en az 2-2,5 yıl var. 1,5 yıldır çıktı çıkacak deniyor ortada bir şey yok. Vatan’da 2000₺’ye XBOX ONE X gördüm. Bence kaçırmayın.

Bu yeni konsolların piyasaya sürülmesi için önümüzde çok zaman var. İlk çıkan Xbox One harici hepsini gönül rahatlığı ile alabilirsin.

Kenara atılmaz tabi. PS5 2019 da çıkar en erken. Bu sene yeni nesil konsol beklememek lazım. AMD NAVİ ve ZEN 2 mimarileri çıkmadan yeni konsol çıkmaz. XBOX olsun PS olsun ikiside AMD'nin yeni nesil işlemci ve ekran kartı mimarileri ile yapılacaktır.

Bana kalırsa PS5’e en az 2-2,5 yıl var. 1,5 yıldır çıktı çıkacak deniyor ortada bir şey yok. Vatan’da 2000₺’ye XBOX ONE X gördüm. Bence kaçırmayın.
Maalesef şuan değil. E3'ten sonra alacağım ya da karne indirimlerinde.

Kenara atılmaz ama yenisi çıkınca yüzüne ne kadar bakılır ki?

PS5 ilk çıktığında pahalı olacaktır. Gerçek 4K deneyimi, 9GB kullanılabilir bellek ve yanlış hatırlamıyorsam 4GB ekran kartı olan konsola kim 2000₺ vermez veyahutta yüzüne bakmaz?

Maalesef şuan değil. E3'ten sonra alacağım ya da karne indirimlerinde.

Kenara atılmaz ama yenisi çıkınca yüzüne ne kadar bakılır ki?
1180Tİ çıkınca 1080Tİ'ın yüzüne ne kadar bakılırsa o kadar bakılır. Bir kesim elindekileri satar diğerleri kullanmaya devam eder. Bu yeni konsollar çıktıktan bir yada iki sene sonraya kadar böyle devam eder muhtemelen. Bu süre ardından eski konsolları desteklemeyen oyunlar çıkmaya başlar nede olsa. Bu oyunlar çıkınca şimdiki konsolları rafa kaldırmak gerekir.

Beklenmeli mi ?

Bütçe varsa alınmalı. Beklemenin sonu yok. Yeni konsollara daha var.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…