Uzun vadede ülkemizde döviz düşmüyor, küçük inişleri de firmalar yansıtmıyor zaten.
O yüzden beklemenin önemsenecek bir fark yaratacağını düşünmüyorum.
Uzun vadede ülkemizde döviz düşmüyor, küçük inişleri de firmalar yansıtmıyor zaten.
O yüzden beklemenin önemsenecek bir fark yaratacağını düşünmüyorum.
İndirim bekleyebilirsin. Ben de mesela PC dizeceğim ama şu an aciliyeti olmadığı için sürekli fiyatlarına bakıyorum belli bir seviyeye gelince tek tek alacağım. Ama dolar artarsa yapacak bir şey yok zaten. Asıl önemli olan o parçalar senin için ne kadar önemli. Hemen lazımsa ve
Paranda varsa bir şey alırken çok da beklemeye gerek yok.
İndirim bekleyebilirsin. Bende mesela PC dizeceğim ama şu an aciliyeti olmadığı için sürekli fiyatlarına bakıyorum belli bir seviyeye gelince tek tek alacağım. Ama dolar artarsa yapacak bir şey yok zaten. Asıl önemli olan o parçalar senin için ne kadar önemli. Hemen lazımsa ve.
Paranda varsa bir şey alırken çok da beklemeye gerek yok.
Tabii her şey olabilir. Bir de bu dönemde piyasayı tahmin etmek çok zor genel dünyada da bir kriz durumu var çünkü. Bir de asıl sorun stok kalmadı. Yeni ürün çekemiyor doğru düzgün firmalar. Hava yolu, limanlar kapalıydı, şimdi de yoğunluk var. Sıkıntılı bir dönemdeyiz şu an.
Tabii her şey olabilir. Bir de bu dönemde piyasayı tahmin etmek çok zor genel dünyada da bir kriz durumu var çünkü. Bir de asıl sorun stok kalmadı. Yeni ürün çekemiyor doğru düzgün firmalar. Hava yolu, limanlar kapalıydı, şimdi de yoğunluk var. Sıkıntılı bir dönemdeyiz şu an.
Gerçekten çok garip günlerden geçiyoruz daha 2 ay önce baktığım ekran kartı 1000₺ civarinda zamlandı gerçekten Türk lirasi malesef çok hızlı değer kaybında
Dostum tavsiyem dolar daha da artmadan al yıl sonuna kadar büyük ihtimalle 7₺ nin altına düşse bile çok büyük bir düşüş olmayacaktır belli bir yerde sabitlenecektir.
Dostum tavsiyem dolar daha da artmadan al yıl sonuna kadar büyük ihtimalle 7₺'nin altına düşse bile çok büyük bir düşüş olmayacaktır belli bir yerde sabitlenecektir.