Bu dosya, bu eylemi gerçekleştirmek için ilişkilendirilmiş bir programa sahip değil hatası

Kullanmıyorsanız da her öneriye atlamamanız gerektiğini bilmeniz lazımdı bilgisayardan anlıyor olsanız.
Anlamadığınız Rescue hakkında yazdıklarınızla da doğrulanıyor. Çünkü Rescue bir program değil Live OS'lardan biridir.

Sorunu yaşayan benim şahsi bilgisayarım değil diğer evimdeki masaüstü bir bilgisayar. Sorun bana uzaktan ilk iletildiğinde TW ile herhangi bir erişim sağlayamadım. Yine de teşekkür ederim.

Değerli kardeşim, zaten ''her öneriye atlama'' durumu yok. Durumu doğru anlamadığınızı varsayıp, tatlı gerginliğe son vermek adına bir cevapta bulunmayacağım. Tüm önerileriniz için teşekkür ederim. İyi günler dilerim.

Anladım. Hayırlı olsun ne diyelim.
Hayırlısı olsun aynen Hayatımda ilk kez karşılaştığım bir şey. Ne söyleyebilirim ki Aslında yeminli orjinal oyun oynayan birisi olarak abimin isteği üzerine masaüstüne ilk kez korsan bir oyun indirdim. Sanırım bu şekilde bir ceza kesildi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…