yusove
Hectopat
Bilgisayarım, benim bildiğim, herhangi bir sorunu yok iken bir anda hiçbir dosya klasör veya programı açmamaya (denetim masası ve bilgisayarım klasörü dahil. )Açılmamaya ve programlar (görev yöneticisi, Chrome vb. )için ise kullanıcı adı ve şifre istemeye başladı ve.
Herhangi bir şekilde klasör oluşturamıyor veya açamıyorum herhangi bir klasörü açmaya çalıştığım anda klasör Media Player ile açılmaya başlıyor.
İnternette sistem geri yükleme ile bu sorunun çözülebileceği yazıyordu ancak denediğimde bu sourn hala çözülemedi.
(Malum sorunun resmini atamıyorum, çünkü ekran alıntısı programı açılmıyor. )
Deenetim masasını açmaya çalıştığımda çıkan hata:
: {26EE0668-A00A-44d7-BEB064C98683}\0.
Bu dosya, bu eylemi gerçekleştirmek için ilişkilendirilmiş bir programa sahip değil. Lütfen bir program yükleyin veya zaten yüklü bir program varsa, varsayılan programlar denetim masasında bu programla ilişkilendirin.
Formattan başka bildiğiniz bir çözüm varsa çok memnun olurum çünkü bu arıza veren bilgisayar içinde marketimizin tüm ürün kayıtlarını içeriyor.
Herhangi bir şekilde klasör oluşturamıyor veya açamıyorum herhangi bir klasörü açmaya çalıştığım anda klasör Media Player ile açılmaya başlıyor.
İnternette sistem geri yükleme ile bu sorunun çözülebileceği yazıyordu ancak denediğimde bu sourn hala çözülemedi.
(Malum sorunun resmini atamıyorum, çünkü ekran alıntısı programı açılmıyor. )
Deenetim masasını açmaya çalıştığımda çıkan hata:
: {26EE0668-A00A-44d7-BEB064C98683}\0.
Bu dosya, bu eylemi gerçekleştirmek için ilişkilendirilmiş bir programa sahip değil. Lütfen bir program yükleyin veya zaten yüklü bir program varsa, varsayılan programlar denetim masasında bu programla ilişkilendirin.
Formattan başka bildiğiniz bir çözüm varsa çok memnun olurum çünkü bu arıza veren bilgisayar içinde marketimizin tüm ürün kayıtlarını içeriyor.
Son düzenleyen: Moderatör: