B Bordo Hectopat Katılım 7 Ekim 2014 Mesajlar 34 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Ocak 2015 #1 Merhaba, son 2-3 gündür bu hatayı alıyorum. Çözümünü bulamadım nedir bu? Bilen varsa lütfen yardım etsin. Hata bu. Son düzenleyen: Moderatör: 6 Ocak 2015
Merhaba, son 2-3 gündür bu hatayı alıyorum. Çözümünü bulamadım nedir bu? Bilen varsa lütfen yardım etsin. Hata bu.
Murat5038 Yottapat! Sosyal Tayfı Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 1 Mayıs 2013 Mesajlar 44.481 Makaleler 36 Çözümler 231 Yer Sakarya 6 Ocak 2015 #2 Ne yaparken o hatayı veriyor? Bilgisayar açıldıktan sonra veriyorsa malwarebyte ile sistemi tara ve temiz önyükleme yap.
Ne yaparken o hatayı veriyor? Bilgisayar açıldıktan sonra veriyorsa malwarebyte ile sistemi tara ve temiz önyükleme yap.
B Bordo Hectopat Katılım 7 Ekim 2014 Mesajlar 34 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Ocak 2015 #3 Murat5038 dedi: Ne yaparken o hatayı veriyor? Bilgisayar açıldıktan sonra veriyorsa malwarebyte ile sistemi tara ve temiz önyükleme yap. Genişletmek için tıkla... Evet. Bilgisayarı açtıktan sonra, belgelerimi açarken, bir şey değiştirmek isteyince, kısacası herşey de veriyor bu hatayı. Bordo dedi: Evet, bilgisayarı açtıktan sonra, belgelerimi açarken, birşey değiştirmek isteyince, kısacası herşey de veriyor bu hatayı. Genişletmek için tıkla... Bu arada dediğiniz programla taradım ve bilgisayarı yeniden başlattı. Bazı şeyler buldu sildim onları ama bilgisayar açılırken yine aynı hata. Son düzenleyen: Moderatör: 6 Ocak 2015
Murat5038 dedi: Ne yaparken o hatayı veriyor? Bilgisayar açıldıktan sonra veriyorsa malwarebyte ile sistemi tara ve temiz önyükleme yap. Genişletmek için tıkla... Evet. Bilgisayarı açtıktan sonra, belgelerimi açarken, bir şey değiştirmek isteyince, kısacası herşey de veriyor bu hatayı. Bordo dedi: Evet, bilgisayarı açtıktan sonra, belgelerimi açarken, birşey değiştirmek isteyince, kısacası herşey de veriyor bu hatayı. Genişletmek için tıkla... Bu arada dediğiniz programla taradım ve bilgisayarı yeniden başlattı. Bazı şeyler buldu sildim onları ama bilgisayar açılırken yine aynı hata.
Murat5038 Yottapat! Sosyal Tayfı Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 1 Mayıs 2013 Mesajlar 44.481 Makaleler 36 Çözümler 231 Yer Sakarya 6 Ocak 2015 #4 Temiz önyüklemeyi unutmuşsun o zaman.
B Bordo Hectopat Katılım 7 Ekim 2014 Mesajlar 34 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Ocak 2015 #5 Murat5038 dedi: Temiz önyüklemeyi unutmuşsun o zaman. Genişletmek için tıkla... O nasıl yapılıyor hocam ?
Murat5038 dedi: Temiz önyüklemeyi unutmuşsun o zaman. Genişletmek için tıkla... O nasıl yapılıyor hocam ?
Murat5038 Yottapat! Sosyal Tayfı Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 1 Mayıs 2013 Mesajlar 44.481 Makaleler 36 Çözümler 231 Yer Sakarya 6 Ocak 2015 #6 Bordo dedi: O nasıl yapılıyor hocam ? Genişletmek için tıkla... Windows'ta temiz önyükleme gerçekleştirme Son düzenleyen: Moderatör: 8 Ocak 2015
Bordo dedi: O nasıl yapılıyor hocam ? Genişletmek için tıkla... Windows'ta temiz önyükleme gerçekleştirme
B Bordo Hectopat Katılım 7 Ekim 2014 Mesajlar 34 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Ocak 2015 #7 Murat5038 dedi: Windows'da temiz önyükleme gerçekleştirme Genişletmek için tıkla... Hocam bunu yaptıktan sonra bilgisayar'daki program ve oyunlarım silinmez değil mi ? Bir şey silinmez yani! Son düzenleyen: Moderatör: 6 Ocak 2015
Murat5038 dedi: Windows'da temiz önyükleme gerçekleştirme Genişletmek için tıkla... Hocam bunu yaptıktan sonra bilgisayar'daki program ve oyunlarım silinmez değil mi ? Bir şey silinmez yani!
Murat5038 Yottapat! Sosyal Tayfı Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 1 Mayıs 2013 Mesajlar 44.481 Makaleler 36 Çözümler 231 Yer Sakarya 6 Ocak 2015 #8 Hayır silinmez.
B Bordo Hectopat Katılım 7 Ekim 2014 Mesajlar 34 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Ocak 2015 #9 Murat5038 dedi: Hayır silinmez. Genişletmek için tıkla... Tamam hocam çok teşekkür ederim sizi de yordum kusura bakmayın. İşlemi bitirdikten sonra sonucu yazarım inşallah düzelir. Bordo dedi: Tamam hocam çok teşekkür ederim sizi de yordum kusura bakmayın. İşlemi bitirdikten sonra sonucu yazarım inşallah düzelir. Genişletmek için tıkla... Hocam sonuç yine aynı. Bilgisayarın açılınca yine aynı hata geldi. Son düzenleyen: Moderatör: 8 Ocak 2015
Murat5038 dedi: Hayır silinmez. Genişletmek için tıkla... Tamam hocam çok teşekkür ederim sizi de yordum kusura bakmayın. İşlemi bitirdikten sonra sonucu yazarım inşallah düzelir. Bordo dedi: Tamam hocam çok teşekkür ederim sizi de yordum kusura bakmayın. İşlemi bitirdikten sonra sonucu yazarım inşallah düzelir. Genişletmek için tıkla... Hocam sonuç yine aynı. Bilgisayarın açılınca yine aynı hata geldi.
Recep Baltaş Technopat Tam Bir Technopat'sınız! Katılım 14 Ağustos 2010 Mesajlar 79.074 Makaleler 286 Çözümler 2.268 Yer İstanbul 8 Ocak 2015 #10 CCleaner ile açılışta devreye giden programları kontrol edin.