11ARDA11 Decapat Katılım 11 Şubat 2023 Mesajlar 458 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Haziran 2025 #1 VirusTotal Rapor Linki https://www.virustotal.com/gui/file/89b2804c845b84932df2fadc48a3c4ec23c36395861862fdc7b086b6e28a18a2 Selamlar öncelikle bu dosya yani EXE. Virüs olabilir mi VirusTotal VirusTotal linki burada bilindik anti virüslerin hiçbiri algilamamıs ancak hep bilinmedik antivirüsler algılamış. Son düzenleyen: Moderatör: 25 Haziran 2025
Selamlar öncelikle bu dosya yani EXE. Virüs olabilir mi VirusTotal VirusTotal linki burada bilindik anti virüslerin hiçbiri algilamamıs ancak hep bilinmedik antivirüsler algılamış.
Sakuya Izayoi Megapat Çözüme Giden Yol İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 27 Aralık 2024 Mesajlar 13.550 Makaleler 5 Çözümler 274 25 Haziran 2025 #2 Sanırım otomatik tıklamayı sistem özellikleri ve yönetim hizmetleri üzerinden yürütüyor. O nedenle yakalanmış. Bence çok tekin durmasa da temiz. Otoclicker hile amaçlı ise lütfen kullanmayın.
Sanırım otomatik tıklamayı sistem özellikleri ve yönetim hizmetleri üzerinden yürütüyor. O nedenle yakalanmış. Bence çok tekin durmasa da temiz. Otoclicker hile amaçlı ise lütfen kullanmayın.
11ARDA11 Decapat Katılım 11 Şubat 2023 Mesajlar 458 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Haziran 2025 #3 Sakuya Izayoi dedi: Sanırım otomatik tıklamayı sistem özellikleri ve yönetim hizmetleri üzerinden yürütüyor. O nedenle yakalanmış. Bence çok tekin durmasa da temiz. Otoclicker hile amaçlı ise lütfen kullanmayın. Genişletmek için tıkla... Bence de cünkü o otoclickeri acması icin sistemde birkaç seyi degistirip oyuna giden veriyi degistirmesi gerekmez mi?
Sakuya Izayoi dedi: Sanırım otomatik tıklamayı sistem özellikleri ve yönetim hizmetleri üzerinden yürütüyor. O nedenle yakalanmış. Bence çok tekin durmasa da temiz. Otoclicker hile amaçlı ise lütfen kullanmayın. Genişletmek için tıkla... Bence de cünkü o otoclickeri acması icin sistemde birkaç seyi degistirip oyuna giden veriyi degistirmesi gerekmez mi?