11ARDA11 Decapat Katılım 11 Şubat 2023 Mesajlar 458 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Haziran 2025 #1 VirusTotal Rapor Linki https://www.virustotal.com/gui/file/89b2804c845b84932df2fadc48a3c4ec23c36395861862fdc7b086b6e28a18a2 Selamlar öncelikle bu dosya yani EXE. Virüs olabilir mi VirusTotal VirusTotal linki burada bilindik anti virüslerin hiçbiri algilamamıs ancak hep bilinmedik antivirüsler algılamış. Son düzenleyen: Moderatör: 25 Haziran 2025
Selamlar öncelikle bu dosya yani EXE. Virüs olabilir mi VirusTotal VirusTotal linki burada bilindik anti virüslerin hiçbiri algilamamıs ancak hep bilinmedik antivirüsler algılamış.
S Sakuya Izayoi Megapat Çözüme Giden Yol İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 27 Aralık 2024 Mesajlar 13.596 Makaleler 5 Çözümler 275 25 Haziran 2025 #2 Sanırım otomatik tıklamayı sistem özellikleri ve yönetim hizmetleri üzerinden yürütüyor. O nedenle yakalanmış. Bence çok tekin durmasa da temiz. Otoclicker hile amaçlı ise lütfen kullanmayın.
Sanırım otomatik tıklamayı sistem özellikleri ve yönetim hizmetleri üzerinden yürütüyor. O nedenle yakalanmış. Bence çok tekin durmasa da temiz. Otoclicker hile amaçlı ise lütfen kullanmayın.
11ARDA11 Decapat Katılım 11 Şubat 2023 Mesajlar 458 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Haziran 2025 #3 Sakuya Izayoi dedi: Sanırım otomatik tıklamayı sistem özellikleri ve yönetim hizmetleri üzerinden yürütüyor. O nedenle yakalanmış. Bence çok tekin durmasa da temiz. Otoclicker hile amaçlı ise lütfen kullanmayın. Genişletmek için tıkla... Bence de cünkü o otoclickeri acması icin sistemde birkaç seyi degistirip oyuna giden veriyi degistirmesi gerekmez mi?
Sakuya Izayoi dedi: Sanırım otomatik tıklamayı sistem özellikleri ve yönetim hizmetleri üzerinden yürütüyor. O nedenle yakalanmış. Bence çok tekin durmasa da temiz. Otoclicker hile amaçlı ise lütfen kullanmayın. Genişletmek için tıkla... Bence de cünkü o otoclickeri acması icin sistemde birkaç seyi degistirip oyuna giden veriyi degistirmesi gerekmez mi?