Bu dosya nedir?

Seybın

Hectopat
Resimdeki dosya nedir? Torrent oyun vs. indirmiyorum.

Dosya Ekleri

• Adsız.png
    Adsız.png
    17,3 KB · Görüntüleme: 194
  • Adsız1.png
    Adsız1.png
    15,4 KB · Görüntüleme: 153
Sqlite, dünyada en çok dağıtılan ve tavsiye edilen kaynak kodları halka açık, tamamen C/C++ programlama dilleriyle geliştirilmiş sunucu yazılımı ve yapılandırma gereksinimi olmayan, işlemsel ve ilişkisel bir SQL veritabanı motorudur. Sqlite, onlarca programlama dili içerisinde rahatlıkla kullanılabilir.

Google'da aratınca çıkan sonuç.

Sqlite, dünyada en çok dağıtılan ve tavsiye edilen kaynak kodları halka açık, tamamen C/C++ programlama dilleriyle geliştirilmiş sunucu yazılımı ve yapılandırma gereksinimi olmayan, işlemsel ve ilişkisel bir SQL veritabanı motorudur. Sqlite, onlarca programlama dili içerisinde rahatlıkla kullanılabilir.

C# kullanıyorum, sorun yok o halde.

SQLite dosyası ama mesele o değil.

QT kullanan bir yazılımın oluşturduğu kalıntı gibi. İçinde de storage falan diyor. Tamamen varsayım üzerine gidiyorum. Ya disk kontrol yazılımı kalıntısı ya da programlamayla uğraşıyorsanız onunla alakalı olabilir. Onun dışında pek bilgim yok.

Google'da aratınca çıkan sonuç.

Çözüm olarak işaretler iseniz bu sorunu yaşayabilecek insanlara yardımcı olursunuz :)

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı