Çözüm Bu dosya salt okunur olarak ayarlı. Farklı bir dosya adı kullanarak yeniden deneyin

Bu konu bir çözümü açıklamaktadır. Herhangi bir çözüm açıklanmadığını düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Makaleler
25
Bu dosya salt okunur olarak ayarlı. Farklı bir dosya adı kullanarak yeniden deneyin.
Hatası alıyorsanız ilk etapta dosya adını değiştirmeyi deneyebilirsiniz ama sonuç değişmeyecektir. Hatanın çözümü için söz konusu dosyaya sağ tıklayıp özelliklerinden Salt Okunur işaretini kaldırmanız gerekiyor.

Hatası alıyorsanız ilk etapta dosya adını değiştirmeyi deneyebilirsiniz ama sonuç değişmeyecektir. Hatanın çözümü için söz konusu dosyaya sağ tıklayıp özelliklerinden Salt Okunur işaretini kaldırmanız gerekiyor.
Pekala şöyle bir sorum var. Ben ssd c sürücüsü yaptım işletim sistemi ve programlar burada d sürücüsünü hdd yaptım. Steami d kurdum sadece 1 tane oyunu ssd yüklemek istediğimde steam klasör oluşturulamıyor sürücü salt okunur diyor. Dediğinizi yaparsam işletim sistemine yada ilerde başka türlü bir hata ile karşılaşır mıyım?

Son düzenleyen: Moderatör:
Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı