Bu dosya virüs mü?

Ne yanlış? Her zaman kalıntılardan tam olarak kurtulamayabilirsiniz. Virüs bulaşmış bir sisteme sonradan kurulan Av'ye de pek güven olmaz. Emin olmak için temiz kurulum yapılmalı.

Dosyanın virüs olup olmadığı belli değil siz virüs deyip temiz kurulum yap demişsiniz.

Dosyanın virüs olup olmadığı belli değil siz virüs deyip temiz kurulum yap demişsiniz.
Ben dosyayla alakalı konuşmadım ki konuda virüs bulaştı yazıyor? Sadece "o dosya da virüs olabilir, virüs olması için yabancı dosya olmasına gerek yok." manasında bir şey yazdım. Konuyu neden dağıtıyorsunuz?

Konuda, başlıkta da dosya virüs mü? Sorusu baskın. Genel diyerek bunu belirtebilirdiniz, böyle belirtseniz bile dediğim gibi format hep son çözüm olmalıdır. Ayrıca konuyu ben değil siz dağıttınız ben hatanızı belirttim o kadar, daha fazla devam etmeyelim. İyi sosyaller.

MBAM, NPE, Emsisoft Emergency Kit ve KVRT ile Tam Tarama gerçekleştirmenizi öneririm.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…