P Paister Megapat Katılım 12 Ağustos 2014 Mesajlar 977 2 Mart 2021 #1 10 Anti-Virüs programı "Sophos" dahil bir şeyler bulmuş ama false positive mi değil mi çözemedim. Yardımcı olursanız çok sevinirim. Kaspersky ve Malwarebytes ile bilgisayarımda da tarattım fakat bir şey bulamadı. VirusTotal VirusTotal www.virustotal.com Son düzenleyen: Moderatör: 2 Mart 2021
10 Anti-Virüs programı "Sophos" dahil bir şeyler bulmuş ama false positive mi değil mi çözemedim. Yardımcı olursanız çok sevinirim. Kaspersky ve Malwarebytes ile bilgisayarımda da tarattım fakat bir şey bulamadı. VirusTotal VirusTotal www.virustotal.com
Vâreste Feylesof Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 25 Ağustos 2018 Mesajlar 1.827 Makaleler 8 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Mart 2021 #2 Virüs değildir. Kullanıcı ayrıntılarına eriştiği için tehlikeli olarak görmüş bazı gelişmemiş AV'ler. Rahatlıkla kullanabilirsiniz.
Virüs değildir. Kullanıcı ayrıntılarına eriştiği için tehlikeli olarak görmüş bazı gelişmemiş AV'ler. Rahatlıkla kullanabilirsiniz.
Ahpketsnbteine Hectopat Katılım 24 Ocak 2021 Mesajlar 233 Çözümler 2 Yer Sürekli evde Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Mart 2021 #3 Virüs değil.
Arthur_Callahan Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 8 Nisan 2020 Mesajlar 2.158 Makaleler 2 Çözümler 3 Yer Ankara Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Mart 2021 #4 Virüs değildir.