HRZ Decapat Katılım 15 Aralık 2021 Mesajlar 79 9 Mart 2024 #11 XessSup dedi: Arkadaş paylaşmış. Peki bu dosyanın hangi değişikliği yaptığını görmemizin hiç yolu yok mu ve wsf dosyalarından virüs bulaşıyor mu? Çoktan açtım bile yanlışlıkla. Genişletmek için tıkla... Hocam hangi program ile açtınız. Direkt iki kere tıklayarak mı açtınız?
XessSup dedi: Arkadaş paylaşmış. Peki bu dosyanın hangi değişikliği yaptığını görmemizin hiç yolu yok mu ve wsf dosyalarından virüs bulaşıyor mu? Çoktan açtım bile yanlışlıkla. Genişletmek için tıkla... Hocam hangi program ile açtınız. Direkt iki kere tıklayarak mı açtınız?
XessSup Hectopat Katılım 15 Kasım 2020 Mesajlar 1.202 Makaleler 1 Çözümler 18 9 Mart 2024 #12 HRZ dedi: Hocam hangi program ile açtınız. Direkt iki kere tıklayarak mı açtınız? Genişletmek için tıkla... Direkt iki kere tıkladım bir şey soracağım format atarsam her türlü gider mi?
HRZ dedi: Hocam hangi program ile açtınız. Direkt iki kere tıklayarak mı açtınız? Genişletmek için tıkla... Direkt iki kere tıkladım bir şey soracağım format atarsam her türlü gider mi?
HRZ Decapat Katılım 15 Aralık 2021 Mesajlar 79 10 Mart 2024 #13 XessSup dedi: Direkt iki kere tıkladım bir şey soracağım format atarsam her türlü gider mi? Genişletmek için tıkla... format atarsanız "çok efsane kodlanmış bir virüs" olmadığı sürece gider. yani evet format atın gider.
XessSup dedi: Direkt iki kere tıkladım bir şey soracağım format atarsam her türlü gider mi? Genişletmek için tıkla... format atarsanız "çok efsane kodlanmış bir virüs" olmadığı sürece gider. yani evet format atın gider.
Yumemi Yumemite Megapat Zamanın Tanığı Katılım 26 Eylül 2020 Mesajlar 7.346 Çözümler 60 10 Mart 2024 #14 XessSup dedi: Direkt iki kere tıkladım bir şey soracağım format atarsam her türlü gider mi? Genişletmek için tıkla... Gitmeme olasılığı çok ama çok düşük.
XessSup dedi: Direkt iki kere tıkladım bir şey soracağım format atarsam her türlü gider mi? Genişletmek için tıkla... Gitmeme olasılığı çok ama çok düşük.