Belki eksik vardır.Çözüm: Bu dosyayı açma izniniz yok. İzin almak için dosyanın sahibine veya yöneticiye başvurun.
Alınan hata: Açmaya çalıştığınız dosyaya sağ tık > Özellikler > Güvenlik > Gelişmiş: Devam: Kullanıcı hesabınızı seçin ve devralmayı etkinleştirin: Uygula ve Tamam. Artık gerekli izinlere sahipsiniz.www.technopat.net
Take ownership ile denemenizi öneririm. Size yetkiyi verecektir. Take ownership buradan indir. İndirdikten sonra, çift tıklayarak kayıt defterine ekle. Daha sonra, yetki isteyen dosyaya sağ tıkla take ownership yazısına tıkla ve açılan CMD veya PowerShell ekranının bitmesini bekle. Take ownership kaldırmak için buradan indir. Kayıt defterine yaptığın gibi çift tıklayarak ekle, take ownership sağ tık menüsünden kaldırılacaktır.
O zaman yerel yönetici hesabı açıp deneyin.
Windows'ta Kullanıcı Hesaplarını Yönetin - Microsoft Desteği
Windows 10 ve Windows 11 kullanıcı hesaplarını eklemeyi öğrenin. Hesap ile her kişi ayrı dosyalara, tarayıcı sık kullanılanlarına ve özel bir masaüstüne sahiptir.support.microsoft.com
Arkadaşlar hayırlı günler eski bilgisayarı sattım satmadan önce de özel resim video VB. dosyalarımı flash diske yedekledim. Yeni PC alıp yedekleri atacaktım ama başlıktaki hata ile karşılaştım. Bu flash diskteki dosyalarımı almak için program falan var mıdır? İnternette bayağı bir araştırma yaptım güvenlik kısmından yetkileri falan değiştirdim ama ne yaptıysam olmadı. Bende foruma bir sorayım dosyaları alabileceğim bir program var mıdır diye.
Eki Görüntüle 1460007
Hata bu.
Hesap türünü değiştirin. Eğer hesabınız admin modunda iseniz Windows'un kendi dosyalarına erişemiyorsunuzdur. O normal bir durumdur. Belgeler de Windows'un kendi belgeleridir.
Hocam öneri için teşekkür ederim ama ben hesapla ilgili yetki ile ilgili ne varsa denedim yapmadığım bir ayar kalmadı ama olmuyor.
Take ownership ile denemenizi öneririm. Size yetkiyi verecektir. Take ownership buradan indir. İndirdikten sonra, çift tıklayarak kayıt defterine ekle. Daha sonra, yetki isteyen dosyaya sağ tıkla take ownership yazısına tıkla ve açılan CMD veya PowerShell ekranının bitmesini bekle. Take ownership kaldırmak için buradan indir. Kayıt defterine yaptığın gibi çift tıklayarak ekle, take ownership sağ tık menüsünden kaldırılacaktır.