Bu dosyada değişiklik yapabilmeniz için administrator size izin vermelidir hatası

Allah razı olsun ya. Çok teşekkür ederim. Vallahi bir şey yapınca PC bozuluyordu ama senin sayende sıkıntısız yaptım. Kralsın.

Bu yönteminizle eski silinmeyen Windows'u silebildim teşekkür ederim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Dostum gerçekten çok teşekkür ederim aylardır bununla uğraşıyorum adamın dibisin Allah yolunu açık etsin...

Dostum nasıl yaptığını bana da gösterir misin bende yapamadım.

Link'in süresi geçmiş. McAfee'yi kaldırmam lazım benim de nasıl yapacağım

Çok işime yaradı, disk sürekli dolu diyordu dosyaları silemediğim için. Şu an silindi çok teşekkürler.

take ownership linkini tekrar atabilirmisiniz acaba?

Hocam öneri için teşekkür ederim ama ben hesapla ilgili yetki ile ilgili ne varsa denedim yapmadığım bir ayar kalmadı ama olmuyor.
Dosyaya sağ tıklayın > Özellikler > Güvenlik > Gelişmiş > Sahibi: Administrator yazısının yanındaki değiştire tıklayın > Gelişmiş > Şimdi Bul > Aşağılara kaydırıp "Users" ı seçin > Tamam > Tamam > Nesnelerin ve Alt Kapsayıcıların Sahipliğini değiştirin > Uygula > Evet > İzinler değiştirildikten sonra Tamam'a tıklayıp kapatın burayı > Dosyaya sağ tıklayın > Özellikler > Güvenlik > Gelişmiş > Users > Düzenle > Tam denetimin yanındaki izin ver kutucuğunu işaretleyin > Tamam > Tüm bağımlı nesne izin girdilerini bu nesneden devralınabilen izin girdileriyle değiştir > Uygula > Tamam Bunları yaptıktan sonra sorunsuz silebilirsiniz diye düşünüyorum, önceki windowstan kalan dosyaları bunları yaparak sildim ben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…