"Bu dosyada değişiklik yapabilmeniz için 'kullanıcı' size izin vermelidir" uyarısı

Yer
North Memphis
Dostlar, diğer diskteki Windows kalıntılarını silmeye çalıştığımda "System size izin vermelidir" uyarısı alıyordum, özellikler/güvenlik ayarlarından sorumlu olarak kendimi seçtim, birkaç ayar yaptım ve şimdi de kendimden izin almam gerektiğini söylüyor. Uyarı veren farkı klasörler için aynı şeyi denedim işe yaradı, silebildim ama Windows ile alakalı (program files, common files vs) klasörleri silemiyorum bir türlü, çok yer kaplıyorlar silmem gerek. Recep hocanın önerdiği program işe yaramadı, unlocker mıydı neydi o da silemedi.

win.png

Hocam ben de başka dosyalar için bu şekilde çözmüştüm ama Windows dosyalarında işe yaramadı. Diğer diskte olduğu için mi acaba?

Silmeye çalıştığınız dosyalar önemli sistem dosyaları olduğu için olabilir mi? Eğer işletim sistemini silmek istiyorsanız böyle klasör silmekle halledemezsiniz.

Yerel bir yönetici hesabı oluşturup deneyin.

Deniyorum şu an.

Silmeye çalıştığınız dosyalar önemli sistem dosyaları olduğu için olabilir mi? Eğer işletim sistemini silmek istiyorsanız böyle klasör silmekle halledemezsiniz.

Hayır, diğer diskimdeki eski Windows kalıntıları yani işime yaramıyor. Silmem halinde bir sıkıntı çıkarmaz. Diski biçimlendirirdim ama içerisindeki Windows, yedekleyemeyeceğim kadar fazla dosya ile birlikte duruyor.

Düzenleme: Allah, Allah işe yaramıyor. "Yedek" diye bir yerel hesap açtım, yöneticilik verdim sonra güvenlik ayarlarından sahiplik ve tam denetim verdim hala "yedek size izin vermelidir" diyor. Aga o benim zaten benim, ben. Başka çözümünüz var mı?

Son düzenleme:
Deniyorum şu an.

Hayır, diğer diskimdeki eski Windows kalıntıları yani işime yaramıyor. Silmem halinde bir sıkıntı çıkarmaz. Diski biçimlendirirdim ama içerisindeki Windows, yedekleyemeyeceğim kadar fazla dosya ile birlikte duruyor.

Düzenleme: Allah, Allah işe yaramıyor. "Yedek" diye bir yerel hesap açtım, yöneticilik verdim sonra güvenlik ayarlarından sahiplik ve tam denetim verdim hala "yedek size izin vermelidir" diyor. Aga o benim zaten benim, ben. Başka çözümünüz var mı?
Bazı Windows klasörleri için olmayabilir.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı