"Bu dosyada değişiklik yapabilmeniz için... Size izin vermelidir" hatası

Electusishere

Hectopat
Daha fazla  
Ekran kartı
RTX 2060
Anakart
Asus Prime B450M-K II
İşlemci
AMD Ryzen 5 3600
Bilgisayarıma çok daha önceden yüklediğim oyunu silmeye çalıştığımda böyle bir hatayla karşılaşıyorum. Ne kadar şey denediysemde olmuyor. Ayrıca zaten bilgisayarın yönetici hesabı bu neden izin vermeli diyor anlamıyorum. Ne yapmam lazım?

Dosya Ekleri

• Screenshot_234.png
    Screenshot_234.png
    9,8 KB · Görüntüleme: 169
Son düzenleyen: Moderatör:
Bilgisayarıma çok daha önceden yüklediğim oyunu silmeye çalıştığımda böyle bir hatayla karşılaşıyorum. Ne kadar şey denediysem de olmuyor. Ayrıca zaten bilgisayarın yönetici hesabı bu neden izin vermeli diyor anlamıyorum. Ne yapmam lazım?

Oyunun kurulu olduğu yerden silin olur.

Direkt elle silin. Zaten elle silince denetim masasında simgesi yok olur yapmanız gereken elle sildikten sonra tekrar denetim masasından silmek.

Take ownership ile silmeyi dene. Aşağıda verdiğim Regedit dosyasını indir, çift tıklayarak kayıt defterine ekle. Daha sonra dosyaya sağ tıkla, take ownership yazısını görürsün. Ona tıkla ve açılan CMD ekranının tamamen bitmesini bekle. Daha sonra silmeyi deneyebilirsin.

Take ownership ekleme:

https://www.tenforums.com/attachmen...s-10-a-add_take_ownership_to_context_menu.reg

Take ownership kaldırma:

https://www.tenforums.com/attachmen...a-remove_take_ownership_from_context_menu.reg

cmd yi yönetici başlatın ve şu komutu yazın:net user administrator active:yes
Ardından kullanıcı değiştirme sekmesinden gelen admin hesabına geçiş yapıp silin ardından kendi kullanıcınıza dönüp cmd yi yetkili başlatın ve bu komutu yazın:net user administrator active:no böylece kurtulursunuz.

Ardından kullanıcı değiştirme sekmesinden gelen admin hesabına geçiş yapıp silin ardından kendi kullanıcınıza dönüp cmd yi yetkili başlatın ve bu komutu yazın:net user administrator active:no böylece kurtulursunuz.
administrators kullanıcısa geçerken parola istiyor halbuki bilgisayarı açarken parola kullanmıyorum

administrators kullanıcısa geçerken parola istiyor halbuki bilgisayarı açarken parola kullanmıyorum

Technopat Haberler

Geri
Yukarı