Çözüm Bu dosyada değişiklik yapabilmeniz için TrustedInstaller size izin vermelidir

Bu konu bir çözümü açıklamaktadır. Herhangi bir çözüm açıklanmadığını düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Sistem dosyalarını silerken alınan TrustedInstaller hatasının çözümü. Dosyanın tüm denetim haklarını TrustedInstaller'dan kullandığınız hesaba geçirdikten sonra dosyayı dilediğiniz gibi, Unlocker benzeri harici programa ihtiyaç duymadan silebilirsiniz.

Örnek hata:



Çözüm:

Silinmeyen dosyaya sağ tıklayıp Özellikler>Güvenlik>Gelişmiş sekmesine girin:



Değiştir'e girin:



Gelişmiş:



Şimdi bul:



Karşınıza çıkan kullanıcılardan kullandığınız kullanıcıyı seçip TAMAM deyip çıkın. Genelde bu en üstteki kullanıcı olur. Seçtiğiniz kullanıcıya verdiğiniz yetkilere rağmen hala size yetki almanız gerektiğini söylüyorsa yanlış kişiye yetki vermişsiniz demektir. En üsttekini seçtiyseniz bir altındakini seçip tekrar deneyin.



Dosyanın yetki atamalarının üstünüze aldıktan sonra iki farklı yerden yetkileri üstünüze atayabilirsiniz.

1. yol:

Kullanıcı adınızı seçip Düzenle deyin:



Önceki sekmede doğru kullanıcıyı seçmediyseniz, Sorumlu seçin'den doğru sorumluyu seçtikten sonra tam denetime basıp tamam deyip çıkın:



Artık dosyanın üzerinde dilediğiniz değişikliği yapabilirsiniz, tam denetim hakkına sahipsiniz.

2. yol:

Düzenle'ye girin:



"Grup ya da kullanıcı adları"ndan kullanıcı adınızı seçtikten sonra Tam denetim tikini işaretleyip UYGULA, TAMAM deyip çıkın:



2. yol da bu kadardı. Artık dosya üzerinde tam denetim hakkına sahipsiniz. Dosya üzerinde dilediğiniz gibi değişiklik yapabilirsiniz.

*Yapılan bir hata sonucunda doğurulan sonuçlardan mesuliyet kabul etmiyorum.
 
Sistemde iki hard disk var, diğerindeki Windows silinmeden takılmış ve silmeye çalıştığımda izin almalısınız diyor. Denedim ama olmadı. İzinler kısmı sönük.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Merhabalar ben tekrar TrustedInstaller'a yetkiyi geri vermek istiyorum, fakat ismi yazdığımda "bulunamadı" diyor.
 

Dosya Ekleri

  • Screenshot_13.png
    40,2 KB · Görüntüleme: 745
Benim bilgisayara virüs girmiş, yetki değişimini de engelliyor, 64 bit sisten kullanıyorum ama program files x86 içerisinde otomatik çalışan bir iexplore32.exe var ve kendisi sürekli "başlangıç klasörüne virüs kopyalıyor... sisteme güzel trojan oturttu lanet olası hackerler.. yeni windows kurayım, hani çok akıllılar ya, zaten çalıncak değerli bir şeyim yok, interneti ve ssd yi yavaşlatıyorlar ancak.
 
Sistemde iki hard disk var diğerindeki Windows silinmeden takılmış ve silmeye çalıştığımda izin almalısınız diyor. Denedim ama olmadı. İzinler kısmı sönük.

Bende de şu an aynı hata var, sorunu çözebildin mi?
 
Tüm kullanıcıları denedim hepsi tam yetkiye sahip ama hala izin verilmesi gerekiyor şeklinde hata alıyorum. Bu Windows'un izin olayını ben anlamadım bunca yıldır.
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…