Papyrus Hectopat Katılım 3 Eylül 2019 Mesajlar 373 Çözümler 1 Yer Karaaltan Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek İstiyor: Bilgisayar mühendisi 2 Şubat 2020 #11 Firehorse MK II dedi: Büyük ihtimalle. İkinci fotoğraftaki "Ayrıntıları göster" seçeneğine tıklayıp fotoğraf atar mısınız? Genişletmek için tıkla... İlk resimdeki beyaz dosyalardan hangisine tıklarsam o yazıyor. Örneğin denetim masası dersem ayrıntıları göster deyince denetim masası yazıyor.
Firehorse MK II dedi: Büyük ihtimalle. İkinci fotoğraftaki "Ayrıntıları göster" seçeneğine tıklayıp fotoğraf atar mısınız? Genişletmek için tıkla... İlk resimdeki beyaz dosyalardan hangisine tıklarsam o yazıyor. Örneğin denetim masası dersem ayrıntıları göster deyince denetim masası yazıyor.
Firehorse MK II Megapat Zamanın Tanığı Katılım 8 Ekim 2016 Mesajlar 5.787 Makaleler 1 Çözümler 38 Yer Eskişehir Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Şubat 2020 #12 Son zamanlarda -özel değilse- neler yüklediniz, ya da neler yaptınız?
Papyrus Hectopat Katılım 3 Eylül 2019 Mesajlar 373 Çözümler 1 Yer Karaaltan Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek İstiyor: Bilgisayar mühendisi 2 Şubat 2020 #13 Firehorse MK II dedi: Son zamanlarda -özel değilse- neler yüklediniz, ya da neler yaptınız? Genişletmek için tıkla... Trivago sitesine girdim öylesine nasıl bişey diye bakmak için ondan sonra böyle oldu. Ondan önce 3 defa minecraft yüklemeye çalıştım ama hepsinde crash veriyordu o yüzden sildim.
Firehorse MK II dedi: Son zamanlarda -özel değilse- neler yüklediniz, ya da neler yaptınız? Genişletmek için tıkla... Trivago sitesine girdim öylesine nasıl bişey diye bakmak için ondan sonra böyle oldu. Ondan önce 3 defa minecraft yüklemeye çalıştım ama hepsinde crash veriyordu o yüzden sildim.
Firehorse MK II Megapat Zamanın Tanığı Katılım 8 Ekim 2016 Mesajlar 5.787 Makaleler 1 Çözümler 38 Yer Eskişehir Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Şubat 2020 #14 Minecraft'ı nereden yüklediniz?
Papyrus Hectopat Katılım 3 Eylül 2019 Mesajlar 373 Çözümler 1 Yer Karaaltan Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek İstiyor: Bilgisayar mühendisi 3 Şubat 2020 #15 Firehorse MK II dedi: Minecraft'ı nereden yüklediniz? Genişletmek için tıkla... 1. Si saglamindir 2. Si Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et 3. Sü Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Firehorse MK II dedi: Minecraft'ı nereden yüklediniz? Genişletmek için tıkla... 1. Si saglamindir 2. Si Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et 3. Sü Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Firehorse MK II Megapat Zamanın Tanığı Katılım 8 Ekim 2016 Mesajlar 5.787 Makaleler 1 Çözümler 38 Yer Eskişehir Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Şubat 2020 #16 Hocam her yerden indirmeyin. İndirip çalıştırmadan önce virüs taraması yaptınız mı?
Papyrus Hectopat Katılım 3 Eylül 2019 Mesajlar 373 Çözümler 1 Yer Karaaltan Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek İstiyor: Bilgisayar mühendisi 3 Şubat 2020 #17 Firehorse MK II dedi: Hocam her yerden indirmeyin. İndirip çalıştırmadan önce virüs taraması yaptınız mı? Genişletmek için tıkla... Hayır
Firehorse MK II dedi: Hocam her yerden indirmeyin. İndirip çalıştırmadan önce virüs taraması yaptınız mı? Genişletmek için tıkla... Hayır
Firehorse MK II Megapat Zamanın Tanığı Katılım 8 Ekim 2016 Mesajlar 5.787 Makaleler 1 Çözümler 38 Yer Eskişehir Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Şubat 2020 #18 Yapmanız gerekiyordu. Anti-Virüs indirip tüm sistemi tarayın.
Papyrus Hectopat Katılım 3 Eylül 2019 Mesajlar 373 Çözümler 1 Yer Karaaltan Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek İstiyor: Bilgisayar mühendisi 3 Şubat 2020 #19 Firehorse MK II dedi: Yapmanız gerekiyordu. Anti-Virüs indirip tüm sistemi tarayın. Genişletmek için tıkla... Malwarebytes bildiğim en iyi anti-virüs uygulaması İndirip taratırım.
Firehorse MK II dedi: Yapmanız gerekiyordu. Anti-Virüs indirip tüm sistemi tarayın. Genişletmek için tıkla... Malwarebytes bildiğim en iyi anti-virüs uygulaması İndirip taratırım.
Firehorse MK II Megapat Zamanın Tanığı Katılım 8 Ekim 2016 Mesajlar 5.787 Makaleler 1 Çözümler 38 Yer Eskişehir Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Şubat 2020 #20 Malwarebytes Anti-Malware uygulamasıdır. Sizin Anti-Virüs kurmanız lazım.