Papyrus Hectopat Katılım 3 Eylül 2019 Mesajlar 373 Çözümler 1 Yer Karaaltan Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek İstiyor: Bilgisayar mühendisi 3 Şubat 2020 #21 Firehorse MK II dedi: Malwarebytes Anti-Malware uygulamasıdır. Sizin Anti-Virüs kurmanız lazım. Genişletmek için tıkla... Öylemi? Bende neden hep 50-60 tane çıkıyor diyordum
Firehorse MK II dedi: Malwarebytes Anti-Malware uygulamasıdır. Sizin Anti-Virüs kurmanız lazım. Genişletmek için tıkla... Öylemi? Bende neden hep 50-60 tane çıkıyor diyordum
Firehorse MK II Megapat Zamanın Tanığı Katılım 8 Ekim 2016 Mesajlar 5.787 Makaleler 1 Çözümler 38 Yer Eskişehir Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Şubat 2020 #22 50-60 tane malware mi buluyor Malwarebytes? %90 virüs var bilgisayarınızda.
Papyrus Hectopat Katılım 3 Eylül 2019 Mesajlar 373 Çözümler 1 Yer Karaaltan Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek İstiyor: Bilgisayar mühendisi 3 Şubat 2020 #23 Firehorse MK II dedi: 50-60 tane malware mi buluyor Malwarebytes? %90 virüs var bilgisayarınızda. Genişletmek için tıkla... Sanırım. Bilgisayara yeni 64 BİT'e yükseltmiştim. Ondan önce 50-60 tane buluyordu. Firehorse MK II dedi: 50-60 tane malware mi buluyor Malwarebytes? %90 virüs var bilgisayarınızda. Genişletmek için tıkla... Kaspersky kullandım tarattım sistem eksikleri falan filan diye birşey buldu temizle falan dedim düzelmedi şimdide silinmiyor. Son düzenleme: 3 Şubat 2020
Firehorse MK II dedi: 50-60 tane malware mi buluyor Malwarebytes? %90 virüs var bilgisayarınızda. Genişletmek için tıkla... Sanırım. Bilgisayara yeni 64 BİT'e yükseltmiştim. Ondan önce 50-60 tane buluyordu. Firehorse MK II dedi: 50-60 tane malware mi buluyor Malwarebytes? %90 virüs var bilgisayarınızda. Genişletmek için tıkla... Kaspersky kullandım tarattım sistem eksikleri falan filan diye birşey buldu temizle falan dedim düzelmedi şimdide silinmiyor.