Bu dosyanın bu eylemi gerçekleştirmek için ilişkilendirildiği bir uygulama yok

Bilgisayarıma format atacağım. Atarken bir hata alıyorum. Hatanın çözümü için bir dosyayı (Allupdate dosyası. Microsoft'un destek moderatörü yapmamı söyledi.) Yönetici olarak çalıştırmak. Normal olarak açınca CMD açılıyor. Ve çıkan komutların çoğunda "Erişim Reddedildi" diyor. Yönetici olarak çalıştırmaya kalktığımda ise başlıkta ki hatayı alıyorum. Ne yapmam gerektiği hakkında hiçbir fikrim yok.

ilk defa format atmayı denerken nasıl yapmaya çalıştınız

Windows 10 indir yazıp USB veya CD'ye hiç atmadan direk "Bu bilgisayarı yükselt" seçeneğini seçtim. Aldığım hatanın ismini de fotoğrafta.
USB'ye yazdirmaniz lazım yaptığınız şey sadece Windows sürümünü değiştirir hiç bir şey silinmez.

USB'ye yazdirmaniz lazım yaptığınız şey sadece Windows sürümünü değiştirir hiç bir şey silinmez.
Emin misiniz hocam ? Bana Bilgisayarda ki her şeyi silmek mi istiyorsunuz diye soruyordu. Flash ile yaptım daha önce. Ama bit gibi bir hata aldım. Hatanın adını hatırlamıyorum. Ama aklımda şöyle bir şeyler kaldı. Benim bilgisayarım 32 bit Windows 7. Flash belleğe bir arkadaşım Windows 10 64 bit yükledi ve bana verdi. Bunu açmaya çalışırken bitim 32 olduğu için izin vermedi bilgisayar. Kırmızı bir hata alıyordum. Bende o yüzden bu yoldan denedim.
32 bit, format ile 64 bit'e çevrilebilir mi ?

Windows 10 32 bit olarak yazdirmaniz lazım hocam. 64 bit çalıştırmaz, dediğiniz gibi. Alttaki sorunuza gelirsek hayır. Işlemciniz destekliyorsa yapabilirsiniz.

Windows 10 32 bit olarak yazdirmaniz lazım hocam. 64 bit çalıştırmaz, dediğiniz gibi. Alttaki sorunuza gelirsek hayır. Işlemciniz destekliyorsa yapabilirsiniz.
Yani direk yükseltme de bit değeri değiştirilmiyor. Sadece Windows değiştirilebiliyor değil mi ? 64 bit'e almanın tek yolu format mıdır ? İşlemcim Intel Core 2 Quad Q8300. Destekliyor sanırım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…