GhosT1 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 27 Mart 2020 Mesajlar 1.490 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Temmuz 2020 #1 Bu duvar kağıdının Wallpaper Engine halini istiyorum bir gün mendebur lemur kullanıyordu. Bu arada bu 4K sistemi boşta zorlar mı? Monitörümde 1440X900P. Son düzenleme: 14 Temmuz 2020
Bu duvar kağıdının Wallpaper Engine halini istiyorum bir gün mendebur lemur kullanıyordu. Bu arada bu 4K sistemi boşta zorlar mı? Monitörümde 1440X900P.
Perceival Megapat Zamanın Tanığı Katılım 10 Temmuz 2017 Mesajlar 3.847 Çözümler 16 14 Temmuz 2020 #2 Hayır zorlamaz, 1080P monitörüm'de 4K duvar kağıtları kullanıyorum, bir sorun olmuyor, boşta iken hiçbir şey olmaz. Buyurun duvar kağıdı; Steam Workshop::Asus ROG Glowing steamcommunity.com Alternatif olarak; Steam Workshop::ASUS ROG Republic of Gamers 4K steamcommunity.com
Hayır zorlamaz, 1080P monitörüm'de 4K duvar kağıtları kullanıyorum, bir sorun olmuyor, boşta iken hiçbir şey olmaz. Buyurun duvar kağıdı; Steam Workshop::Asus ROG Glowing steamcommunity.com Alternatif olarak; Steam Workshop::ASUS ROG Republic of Gamers 4K steamcommunity.com
GhosT1 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 27 Mart 2020 Mesajlar 1.490 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Temmuz 2020 #3 Perceival dedi: Hayır zorlamaz, 1080P monitörüm'de 4K duvar kağıtları kullanıyorum, bir sorun olmuyor, boşta iken hiçbir şey olmaz. Buyurun duvar kağıdı; Steam Workshop::Asus ROG Glowing steamcommunity.com Alternatif olarak; Steam Workshop::ASUS ROG Republic of Gamers 4K steamcommunity.com Genişletmek için tıkla... Bana MP4 hali lazım.
Perceival dedi: Hayır zorlamaz, 1080P monitörüm'de 4K duvar kağıtları kullanıyorum, bir sorun olmuyor, boşta iken hiçbir şey olmaz. Buyurun duvar kağıdı; Steam Workshop::Asus ROG Glowing steamcommunity.com Alternatif olarak; Steam Workshop::ASUS ROG Republic of Gamers 4K steamcommunity.com Genişletmek için tıkla... Bana MP4 hali lazım.
Perceival Megapat Zamanın Tanığı Katılım 10 Temmuz 2017 Mesajlar 3.847 Çözümler 16 16 Temmuz 2020 #4 GhosT1 dedi: Wallpaper Engine halini istiyorum Genişletmek için tıkla... Demişsiniz.
GhosT1 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 27 Mart 2020 Mesajlar 1.490 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Temmuz 2020 #5 Perceival dedi: Demişsiniz. Genişletmek için tıkla... Evet ama bana MP4 hali lazım ve Wallpaper Engine'e atacağım çünkü Steam'dan alacak kadar param yok o yüzden internetten indireceğim.
Perceival dedi: Demişsiniz. Genişletmek için tıkla... Evet ama bana MP4 hali lazım ve Wallpaper Engine'e atacağım çünkü Steam'dan alacak kadar param yok o yüzden internetten indireceğim.