Exinie Megapat Zamanın Tanığı Katılım 3 Haziran 2018 Mesajlar 3.833 Çözümler 31 29 Nisan 2020 #1 Böyle bir eposta geldi sahte olduğu çok belli ama yine de sormak istedim.
U unnamedington Megapat Zamanın Tanığı Katılım 5 Temmuz 2019 Mesajlar 4.603 Makaleler 27 Çözümler 160 29 Nisan 2020 #2 Güvenmemelisin. Mükemmel sahte bir mail adresi ile göndermiş. "onmicrosoft" nedir yahu?
Y yiid aydın Centipat Katılım 28 Nisan 2020 Mesajlar 20 Çözümler 1 29 Nisan 2020 #3 diyor ki : giriş yapan siz miydiniz , eğer siz iseniz bu mesajı ihmal edebilirsiniz diyor.
U unnamedington Megapat Zamanın Tanığı Katılım 5 Temmuz 2019 Mesajlar 4.603 Makaleler 27 Çözümler 160 29 Nisan 2020 #4 yiid aydın dedi: diyor ki : giriş yapan siz miydiniz , eğer siz iseniz bu mesajı ihmal edebilirsiniz diyor. Genişletmek için tıkla... Fakat Guadeloupe yakınlarında demektedir. Konu sahibinin orada yaşadığını düşünmüyorum.
yiid aydın dedi: diyor ki : giriş yapan siz miydiniz , eğer siz iseniz bu mesajı ihmal edebilirsiniz diyor. Genişletmek için tıkla... Fakat Guadeloupe yakınlarında demektedir. Konu sahibinin orada yaşadığını düşünmüyorum.
imyourhero Megapat Zamanın Tanığı Katılım 3 Şubat 2016 Mesajlar 1.693 Çözümler 15 Yer Zion Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci/Geliştirici 29 Nisan 2020 #5 yiid aydın dedi: diyor ki : giriş yapan siz miydiniz , eğer siz iseniz bu mesajı ihmal edebilirsiniz diyor. Genişletmek için tıkla... Giriş yapan o olmadığı için de tıklamasını istiyor.
yiid aydın dedi: diyor ki : giriş yapan siz miydiniz , eğer siz iseniz bu mesajı ihmal edebilirsiniz diyor. Genişletmek için tıkla... Giriş yapan o olmadığı için de tıklamasını istiyor.
Victoria Kilopat Katılım 19 Ekim 2017 Mesajlar 733 Makaleler 1 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Nisan 2020 #6 PDF dosyasından virüs bulaşabilir mi?
Y yiid aydın Centipat Katılım 28 Nisan 2020 Mesajlar 20 Çözümler 1 29 Nisan 2020 #7 imyourhero dedi: Giriş yapan o olmadığı için de tıklamasını istiyor. Genişletmek için tıkla... ah evet doğru Victoria dedi: PDF dosyasından virüs bulaşabilir mi? Genişletmek için tıkla... bilgisayardan ise pdf içine zararlı dosya gömülebiliyor ancak android için aynı şey olur mu bilmiyorum.
imyourhero dedi: Giriş yapan o olmadığı için de tıklamasını istiyor. Genişletmek için tıkla... ah evet doğru Victoria dedi: PDF dosyasından virüs bulaşabilir mi? Genişletmek için tıkla... bilgisayardan ise pdf içine zararlı dosya gömülebiliyor ancak android için aynı şey olur mu bilmiyorum.
Keduket Decipat Zamanın Tanığı Katılım 2 Temmuz 2019 Mesajlar 1.388 Makaleler 1 Çözümler 1 29 Nisan 2020 #8 Victoria dedi: PDF dosyasından virüs bulaşabilir mi? Genişletmek için tıkla... Her türlü dosyadan virüs bulaşabilir.
Victoria dedi: PDF dosyasından virüs bulaşabilir mi? Genişletmek için tıkla... Her türlü dosyadan virüs bulaşabilir.
Murat5038 Yottapat! Sosyal Tayfı Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 1 Mayıs 2013 Mesajlar 44.481 Makaleler 36 Çözümler 231 Yer Sakarya 29 Nisan 2020 #9 Victoria dedi: PDF dosyasından virüs bulaşabilir mi? Genişletmek için tıkla... Evet, bir çok kez yazdık.
Victoria dedi: PDF dosyasından virüs bulaşabilir mi? Genişletmek için tıkla... Evet, bir çok kez yazdık.
Tortue Megapat Zamanın Tanığı Katılım 1 Aralık 2018 Mesajlar 6.140 Makaleler 1 Çözümler 19 Yer İstanbul 29 Nisan 2020 #10 Onmicrosoft? O mail bir spam.