Bu ekipmanlar en hızlı nereden satılabilir?

Bütçe
10000

Dust Amp

Decapat
Daha fazla  
Merhaba elimde birkaç ekipman var bunları nasıl hızlı satabilirim. Sahibinden ve dolaptan ilan açtımda pek bir ilgi görmüyor. Sizin fikriniz nedir? Ürünlerim tertemiz ve hiç kullanılmamış ürünler yani denendi sadece öyle söyleyeyim.

1-) Scyrox V6 mouse.
2-) HyperX Cloud 3 kablolu kulaklık.
3-) Gamepower Force gamepad.
4-) spirit of aim mouse pad.
5-) Fifine A6T mikrofon.

Elimde üstte yazdığım ekipmanlar var. Birkaç ay önce alındı en eskisi sadece geldiğinde açıp baktım inceledim sonra kutularına koydum. Sizce nasıl hızlı satabilirim?

Burada konu açabilirsiniz, ilanınıza reklam verebilirsiniz. Pahalıya satmıyorsanız, ilgilenen olacaktır diye düşünüyorum.

Hocam birde yakın çevreye sorun belki onların tanıdığı insanların ihtiyacı vardır, bu arada neden satıyorsunuz? Çok büyük bir hevesle bunları aldığınızı hatırlıyorum. Umarım kötü bir şey olmamıştır.

Burada konu açabilirsiniz, ilanınıza reklam verebilirsiniz. Pahalıya satmıyorsanız, ilgilenen olacaktır diye düşünüyorum.

O nasıl oluyor pek anlamıyorum bu forumları.

Özel sebep diyeyim. Evet bayağı araştırıp heves edip almıştımda olmadı bazı şeyler.

HyperX iyi bir miktar verirseniz düşünebilirim kulaklık sıkıntısı çekiyorum.

Konu açacaksınız. Satılık diye bölüm var sanırım o kısımdan ürünü kullanma süreniz falan durumunu vesaire. Kutusu faturası garantisi duruyor mu onları da ekleyip, konu açarsınız.

Şuradan konu açabiliyorsun sanırım.

Ne kadar hızlı satılsın istiyorsan o kadar fiyat düşeceksin başka yolu yok malesef. Onun dışında forumların ikinci el kategorisinde ilanın reklamını yapacaksın şunu şunu satıyorum diye.
Bu forumda ikinci el ilan açma yetkin yok. O kadar mesaj atmamışsın ama başka forumlarda şansını deneyebilirsin belki yetki istemeyen forumlar vardır bilmiyorum.

Letgo ve Facebook (hangi ildeyseniz oranın ikinci el alım satım grupları oluyor) ilan verebilirsin.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…