Bu Ev Nerededir?

CC76

Kilopat
Merhabalar, dizinin çekildiği bu ev çok hoşuma gitti. Evin giriş tarafı ormanlık, ön tarafı ise boğaz manzaralı. Merak ettim biraz araştırdım evin konumunu ama internette bi bilgiye ulaşamadım. Evin konumundan veya çevresinden bilginiz veya tahmininiz varsa beni de bilgilendirirseniz sevinirim.

1. Fotoğraftaki plakalar ve 2. fotoğrafta arkadaki köprüye bakılırsa bence İstanbul'da. (!)

Dostum orası ikinci köprünün de hafif ilerisi, Kanlıca Sahil taraflarındaki lüks konutlardan biri. Beykoz'a bağlı ancak Kanlıca Sahil olarak geçer. Beylerbeyi olamaz çünkü 1. köprü değil orası.

Gezmesen de tozmasan da o ev senin evindir.

İnşallah bi gün oda olur belki.

Dostum orası ikinci köprünün de hafif ilerisi, Kanlıca Sahil taraflarındaki lüks konutlardan biri. Beykoz'a bağlı ancak Kanlıca Sahil olarak geçer. Beylerbeyi olamaz çünkü 1. köprü değil orası.

Evet hocam dediğiniz gibi. Bu ev biraz daha tepe bi bölge de kalıyor galiba. Tam bulamadım ama kesinlikle konum o bölge.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…